nlc.hu
Sztárok

Pista gazdának fogynia kellene

Házasodna a gazda: Terézia szerint Pistának fogynia kellene, úgy külsőre is bejönne neki

Ezt egy talpmasszázs után állapította meg Terézia.

Az már korábban kiderült, hogy Pista gazda Terézia mellett döntött, amiért a másik két hölgy rendkívül csalódott volt. A férfi nem teljesen úgy képzelte el az álomrandit, mint a többi gazda: az első napon egy másik tanyára vitte a nőt, másnap motoroztak egyet a környéken, a harmadik napon pedig kénytelenek a kis libákkal foglalkozni. 

Az első kettesben töltött randin tehát egy luxustanyára mentek kirándulni, ahol masszázsban is részük volt. Mivel Terézia gyógymasszőr és reflexológus, ezért adott még egy plusz talpmasszázst a gazdának, majd megállapította, hogy Pistának fogynia kellene, mert a talppontjai alapján nem túl egészséges. De nem ez volt az egyetlen ok.

„A súly. Mindenképpen azt tudom mondani, hogy a súly. Fogyni kell”

– mondta Terézia, majd a kamerák előtt elárulta, miért volt szükség a gyors állapotfelmérésre. „Akartam érezni, hogy milyen állapotban van, mi az, amit hozzá tudok tenni, mi az, amit tudok neki segíteni. Akár egy jó tanács, amivel könnyebb lesz neki, mert azért látszik a mozgásán is, hogy mindenképpen fogyni kéne. Könnyebb lenne neki is, meg hát nyilván akkor vonzóbb lenne” – mondta a nő.

pista gazda és terézia

Terézia szerint fogyni kellene Pistának (Fotó: RTL – nlc montázs)

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top