nlc.hu
Sztárok

Rózsa Csilla az anyaságról

„Borzalmas időszakot éltem meg” – várandóssága körülményeiről vallott Rózsa György lánya

Nem telt felhőtlenül Rózsa Csilla terhessége.

Féltett titkaiba avatta be a BEST magazint Rózsa György lánya, a 37 éves Rózsa Csilla, aki 10 hónappal ezelőtt hozta világra kisfiát, Ádámot. Az egykori táncművész őszintén mesélt arról, hogy a sok öröm mellett mi okozza neki a legnagyobb nehézséget a gyereknevelésben. „Ádám túlságosan érzékeny, hiperszenzitív, a jóra és a rosszra is túlságosan szélsőségesek a reakciói. A születését követő 8 hónapban például nem egyszerűen sírós baba volt, hanem folyamatosan és torkaszakadtából ordított. (…) Éjszaka tíz-tizenkétszer ébred fel. (…) Az első fél évben alig mosolygott” – árulta el Rózsa Csilla, aki azt is tudja, miért lett Ádám ilyen nyugtalan kisbaba.

Rózsa György és Rózsa Csilla

Rózsa György és lánya, Rózsa Csilla (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Elmondása szerint nem telt felhőtlenül a terhessége, végigidegeskedte a 9 hónapot. „Lakáscserében voltunk, találtunk egy csodálatos házat, így eladtuk a mienket, igen ám, de az eladó visszalépett. Mennünk kellett az otthonunkból, de nem volt hova. (…) Borzalmas időszakot éltem meg. Csak a terhességem 9. hónapjára oldódott meg a lakhatásunk” – mesélte Rózsa Csilla, akinek az édesapját nemrég súlyos baleset érte.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Olvass még Rózsa Györgyről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top