nlc.hu
Sztárok

Rózsa György első szerelme

Rózsa György 60 év után találta meg első szerelmét

Egy közös ismerősön keresztül nyomozta ki Rózsa György az első szerelmének telefonszámát.
Rózsa György

Rózsa Györgynek sok mindenről le kellett mondania a járvány miatt az elmúlt évben. Leginkább az hiányzik neki, hogy nem foglalkozhat annyit az unokájával, amennyit szeretne, és hogy nem járhat kávéházba, illetve nem utazhat – írja a Bors.

A legendás tévés mégsem unatkozik, újabb könyv írásába kezdett. A történet egy 10 éves fiúról szól – aki persze ő maga –, és úgy tervezi, hogy május végére befejezi az írást.

A szerdai pingpong a barátokkal és a séta fix dolog az életében. Kedvenc helyei a budai Vár, a Margitsziget, a Városliget. Utóbbi gyerekkora meghatározó helyszíne, télen a jégen, nyáron az állatkertben töltötték az időt.

Ott érte az első szerelem is, őt 60 év után, nemrégiben találta meg. „Kiderült, hogy van egy közös ismerősünk, lánykorukban együtt tornáztak. Kinyomoztuk a telefonszámát, és amióta felhívtam, rendszeresen beszélgetünk, jókat nevetgélünk, nosztalgiázunk” – árulta el Rózsa György.

(Kiemelt kép: Instagram/Rózsa György)

Rózsa György az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top