nlc.hu
Sztárok

Legalább hat hét kórház vár még Rózsa Györgyre

Komoly fájdalmakkal küzd Rózsa György, még legalább másfél hónapig kórházban marad

Csípőtörése miatt nagy fájdalmakkal kell együtt élnie jelenleg Rózsa Györgynek, aki egy szerencsétlen esés következtében nemrég csípőtörést szenvedett. Jelenleg egy kórház rehabilitációs osztályán van, és ez így is marad még legalább hat hétig.

Amíg nem biztos a járásom, addig nem akarnak elengedni

– nyilatkozta Rózsa György a Blikknek, hozzátéve, hogy saját felelősségre hazamehetne, de inkább nem akar kockáztatni. A rehabilitációs osztályon rendszeresen jár hozzá gyógytornász és masszőr, de továbbra sem érzi jól magát: a reggeli tornánál például annyira leesett a vérnyomása, hogy infúzióra kötötték. A tévés múlt hét csütörtökön lett rosszul, elesett, és csípőtöréssel kellett műteni. Most van a testében egy 22 centis fémdarab, amit csavarokkal rögzítettek. Pénteken fogják őt megröntgenezni és szedik ki a varratokat.

Rózsa György a kamerák előtt (fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt)

Rózsa György a kamerák előtt (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

Sajnos még nem tudok járni, egész nap fekszem. Pár percre felállítanak, hogy járókerettel sétáljak egy kicsit, de megterhelő. Nagy és komoly fájdalmaim vannak. Ha hazaengednek, még legalább hat hónap a rehabilitáció, először mankót, majd botot kell használnom. Az orvosok biztatnak, hogy lehet még olyan a járásom, mint régen, én pedig küzdök, de majd meglátjuk.

Rózsa György apósa pár hete ment el, a temetésének intézése a kórházból most nehézkes, ráadásul elmenni biztosan nem tud rá és az otthonát is át kéne alakítani, ha hazatér, ugyanis egy háromszintes házban lakik, de a hazatérése után egy darabig biztosan nem fog majd lépcsőzni. A terv az, hogy a nappaliba költözik majd be az alsó szinten, ahová vesz egy mozgatható, emelhető ágyat, és ápolót is kell majd fogadnia, mert egyedül van, és nem lesz majd képes ellátni magát. A műsorvezető családját is megviseli a jelenlegi helyzet, a lánya és annak párja rendszeresen járnak be hozzá.

Rózsa Györgyről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top