Sztárok

Kylie Minogue elcsavarta Rózsa György fejét

Rózsa György sejtelmesen fogalmazott arról, hogy mi történt közte és Kylie Minogue között azon a bizonyos romantikus estén.

Rózsa György hamarosan új könyvvel jelentkezik, amiben eddig ismeretlen sztorikat oszt meg karrierjéről, szerelmeiről és hűtlenségéről is. „A könyvben néhány fejezet a szerelmi életemről szól. Bi­zony kiderül, hogy én sem voltam jobb a Deákné vásznánál hű­ség dolgában” – mondta a Borsnak a tévés, aki egy-egy félrelépését azért megbánta.

A Nem kapcsoltam című könyv valószínűleg legérdekesebb része Kylie Minogue-ról szól. Mint kiderült, az ausztrál énekes a 90-es évek elején elcsavarta Rózsa György fejét. 

Forrás: Facebook

Kylie Minogue 1992-ben tűnt fel Rózsa György Top Show című műsorában. A tévés már a felkonferálásnál megjegyzi, milyen izgató, és szexis az ausztrál énekesnő. „Elképesztően erotikus volt a mozgása, tánc közben minden porcikája külön mozgott. A mosolyától mindenki jókedvre derült” – mesélte Rózsa, aki könyvében arról is írt, hogy a főpróba estéjét Kylie-val töltötte. Az ausztrál énekesnő állítólag maga kérte, hogy a műsorvezető vezesse őt körbe a városban.

Azt nem tudni, hogy pontosan mi történt kettejük között. Gyuri bácsi sejtelmesen csak ennyit ír a találkozóról a könyvében:

„Igen, a főpróba estéjén együtt voltam Kylie-val. Ő kért meg rá, hogy egy kicsit körülnézhessen a számára ismeretlen Budapesten. Napszemüveg, kendő – nem ismerte fel senki az est homályában. Séta a Várban, esti panoráma a Halászbástyáról, a Gellért-hegyről, séta a Duna-parton… A többiről úriember nem beszél. Most már mindent tudnak.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top