nlc.hu
Sztárok

Ezért vállalta a Totemet Szőke Zoltán

Szőke Zoltán elárulta, miért vállalta el a Totemben való szereplést

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Szőke Zoltán szerepelni fog a kalandrealityben.

Szőke Zoltánt hosszú éveken keresztül csak a Barátok közt sorozatban, illetve a színpadon láthattuk, nem volt rá jellemző, hogy elvállal egy-egy show-műsort, vagy éppen realityt. Éppen ezért sokan meglepődtek, amikor feltűnt a Nicsak, ki vagyok? színpadán, a hét elején pedig kiderült, hogy a Totem című kalandrealityben is szerepelni fog

„Jellemző rám, hogy nem ülök tétlenül. A Totem környezete sem áll tőlem távol, szeretek vadregényes tájakon kirándulni, rendszeresen túrázunk Magyarország és Európa hegyvidékein, kenuval túrázunk vizes-lápos részein. (…) Négy évvel ezelőtt vidékre költözünk, egy kiserdőben vertünk tanyát a Duna bal partján. Ötven méterre a házunktól őzcsapás van, madárfüttyre alszunk el, arra is ébredünk, s mókusok látogatnak minket. Több évtizedes álmom volt, hogy ennyire együtt élhessek a természettel, kellett az a belső nyugalom és belső csend, amit ott megélek” – részletezte a Blikknek Szőke Zoltán.

szőke zoltán

Szőke Zoltán (Fotó: TV2)

Elárulta, azért vállalta el a műsort, mert kíváncsi volt, hogy bírja a gyűrődést az életmódváltás után. „Lassan két éve vegetáriánus vagyok, pedig »nagyragadozó« voltam, húst ettem hússal. A korral jött a döntés, néhány éve elmentem egy állapotfelmérésre, amely során kiderült, hogy az a városi táplálkozás, a boltban vásárolt, egészségesnek állított termékek rengeteg méreganyagot, tartósítószert tartalmaznak. Mi már csak kistermelőktől szerzünk be mindent” – árulta el a színész.

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top