nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra esküvője

Csodaszép menyasszony volt Rácz Jenő párja, részletek a sztárséf esküvőjéről

Mindketten fehérben mondták ki az igent.

Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóra július utolsó napján szeretteik körében örök hűséget fogadtak egymásnak. Az esküvőn a BEST magazin is jelen volt (a sztármagazinban közzétett fotókat a The Longest Wave csapata készítette), az újságban olvasható a megható nap története.

Rácz Jenő

Rácz Jenőék imádott cicája volt a gyűrűhordozó (Fotó: Sajtóklub)

Dóri volt a főszervező, a sztárséfnek mindössze annyi volt a dolga, hogy elkészíttesse a szmokingját, és kitalálja a menüt. „Négyszer kellett bevenni a teljes szettből, annyit fogytam pár hét alatt. (…) Egy hónap leforgása alatt 12 kilótól megszabadultam. Így egyáltalán nem feszengtem a törtfehér szmokingban. Szándékosan nem akartam feketében lenni” – árulta el Rácz Jenő, aki könnyek között várta bevonuló menyasszonyát. A szerelmesek az esküvő előtti estét külön töltötték, hogy még jobban magával ragadja őket a viszontlátás öröme. 

„Bár templomi esküvőnk nem volt, mivel egyikünk sem kimondottan vallásos – én nem is vagyok megkeresztelve –, mégis átjárt minket valami magasztos érzés. Elkezdődött a közös életünk története” – mesélte a sztárséf. A friss házasokra ezután életük bulija várt: a nyitótáncot követően a nyolcvanfős násznép megindult a táncparkett felé, ahol egészen reggelig ropták.

Ilyen mesésen nézett ki Rácz Jenő és menyasszonya az esküvőjükön!

BEST - címlap

Olvass még Rácz Jenőékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top