Sztárok

Nicsak, ki vagyok? – kiderült, kiket rejtenek a jelmezek

Ma este elindult a legrejtélyesebb műsornak eladott Nicsak, ki vagyok? a TV2 műsorán. Már az első adás végén kiderült néhány szemályazonosság.

Fekete ruhában, fekete maszkban, bukósisakban, kesztyűben és hatalmas fekete lepelben érkeznek meg a fellépők a TV2 műsorába, hogy a személyazonosságukat ne fedjék fel. Tilla már a Nicsak, ki vagyok? elején leszögezte: ő sem tudja, kiket rejtenek a maszkok, és szeretné, ha a nézőkkel együtt tudna nyomozni, így ő nem is kérdezősködik erről. 

A TV2 verziójában több jelmezesről is lehull a lepel egy adás alatt, ezért most sorrendben összeszedtük, kik lepleződtek le.

Tilla a Nicsak, ki vagyok? című TV2-s műsor sajtótájékoztatóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Felvonult a Bagoly, és bár sok tipp elhangzott, végül senki nem találta el, ki vette magára a jelmezt. Sőt, a közelében sem jártak. A TV2 az RTL Klub egykori sztárját, a Barátok közt Berényi Miklósát szerződtette: 

a Nicsak, ki vagyok? Bagoly-jelmezében Szőke Zoltán volt: 

Tilla is meglepődött, ki van a Bagoly-maszk alatt: Szőke Zoltánra senki sem tippelt (Fotó: Sajtószoba)

Mindenkit meglepett a leleplezés, Szőke Zoli is viccelt azzal, hogy még nem fordult meg korábban a TV2 háza táján, de Ábel Anita megnyugtatta: „Itt is Barátok közt vagy.”

A második lelepleződés előtt Kajdi Csaba, vagyis Cyla nagyon egyetértett Ábel Anita megváltoztatott tippjével, hogy Jolly van az Asztronauta, és…

valóban Jolly volt a Nicsak, ki vagyok? második kiesője: 

A Nicsak, ki vagyok? Asztronauta-jelmezében Jolly volt (Fotó: nlc)

A harmadik lelepleződés a Polip és a Szőrmók között dőlt el. Ott Cyla csapata az első pillanattól kitartott amellett, hogy Vajna Tímea van szőrös jelmezben. És hát ki is derült, kit sikerült a TV2-nek leszerződtetnie.

Utoljára Vajna Tímea távozott a Nicsak, ki vagyok? első adásából.

 

Timi elmondta Tilla kérdésére, hogy nem tudja, mire is számított, nem gondolkozott, mi lenne a jobb: versenyben maradni vagy nem, de a jelmeze baromi nehéz, tele volt szőrrel a szája, nem tud énekelni és különben is, indulnia kell Los Angelesbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top