Sztárok

A TV2 mindent elárult a beöltözős–éneklős műsoráról, itt vannak a részletek a Nicsak, ki vagyok?-ról

Vasárnap már láthattuk az RTL Klubon az Álarcos énekest, és ezen a héten a TV2 is elindítja a hasonló műsorát. Most minden kiderült a Nicsak, ki vagyok?-ról.

Hétvégén már láttunk egy maszkos–éneklős műsort, az Álarcos énekes első adása rekordnézettséggel futott az RTL Klubon, és még most is aktívan megy a találgatás, vajon kit rejtenek a maszkok. Ettől a héttől a TV2 is beszáll a versenybe, a kísértetiesen hasonló műsorával, és a mai sajtótájékoztatón a részletek is kiderültek a Nicsak, ki vagyok?-ról.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, közel egy hónappal korábban jelentette be az RTL az Álarcos énekest és korábban is kezdték a műsort forgatni, és előbb is került adásba, de ettől a héttől a két produkció teljesen párhuzamosan kerül adásba, azonos idősávban vasárnap esténként.

A TV2 a Nicsak, ki vagyok? stúdióban tartotta a sajtótájékoztatót, ahol Tilla kérdezte a sztárcsapatokat a versenyről (Fotó: nlc)

Ahogy azt már tudtuk, két sztárcsapat csap majd össze, ők versenyeznek. Most már tudjuk, hogy Ábel Anita, Ganxsta Zolee és Kajdi Csaba hármasa az egyik, Majka, Judy és Hajós András pedig a másik csapat. Ismét Tilla lesz a műsorvezető, ahogyan azt már lényegében megszoktuk a TV2 vasárnap esti műsoraiban. 

  • minden adásban négy ember versenyez majd
  • 3-3 dallal készülnek a maszkos fellépők, és hogy ebből mennyit hallhatunk, az attól függ, mennyi ideig maradnak versenyben
  • éneklés után mindig jön a tippelés: a két csapat tippel, kit rejt a jelmez, a nézők pedig megszavazzák, melyik csapatnak van igaza
  • akire szavaznak, az leveszi a maszkot
  • ha a sztárcsapat eltalálta, ki volt a fellépő, akkor kapnak egy pontot

A szabályok ismertetésén túl felvonult két jelmezes figura, akik nem a valódi szereplői a műsornak, sőt a valódi szereplők még nem is jártak a TV2 székházában, nehogy kiderüljön a személyazonosságuk.

Ilyen volt a hangulat a Nicsak, ki vagyok? sajtótájékoztatóján: 

 

 

 

 

 

 

A TV2 stábja  vidéki és külvárosi éttermekbe találkozott azokkal, akiket felkértek a műsorra, és stúdiókat, lakásokat béreltek ki a versenyzőknek a próbákra, így őrizve az anonimitásukat.

Kajdi Csaba a Nicsak, ki vagyok? műsor sajtótájékoztatóján (Fotó: nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top