nlc.hu
Sztárok

Adom a napom 2. évad

Geszti Péter Tóth Veráról: „Párja oldalán afféle gazdasszony lett belőle”

Énekesnőből vendéglátós.

Az Adom a napom mai sztárjáról elmondható, hogy a jég hátán is megél. A koronavírus-járvány miatt Tóth Vera is munka nélkül maradt, ezért úgy döntött, hogy egy időre kipróbálja magát egy másik szakmában. Az énekesnő párja éttermében erősítette a felszolgáló személyzetet, mellyel nemcsak példát mutatott, hanem azt is bebizonyította, hogy számára nem létezik lehetetlen élethelyzet. Ma az ő napjába nyerhetünk betekintést. 

„Mai vendégem 20 éve nyerte meg a Megasztárt, 20 éve! Hogy szalad az idő. És hogy változnak a dolgok! De ő mindvégig kitartott amellett a jazzes és swinges zene mellett, amit szeret. Nem Arénázik, nem celebkedik, maximum diétázik, cserébe viszont a zenés szakma és saját közönsége is szereti, és nagyra értékeli énekesi kvalitásait. Miközben állócsillag maradt a színpadon, párja oldalán vidéki vendéglősné, sőt afféle gazdasszony lett belőle. Kíváncsi voltam az ő, jó értelemben vett kettős életére, így arra kértem, adja nekem a napját, és hadd faggassam ki zenéről, családról és az életről úgy általában” – mondta az nlc-nek az énekesnőről Geszti Péter.

Tóth Vera

Tóth Vera (Fotó: Olajos Piroska)

Ha tudni akarod, hogyan tölti egy napját Tóth Vera, kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

Ez is érdekelhet Tóth Vera és párja Pauli Zoltán Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top