nlc.hu
Család

Krausz Gábor először beszélt kapcsolatáról

Krausz Gábor elárulta, miért titkolták eddig kapcsolatukat Mikes Annával

Tekintettel volt a lányára, Hannarózára is.

Hónapokig lázban tartotta az országot, vajon összejött-e Krausz Gábor és Mikes Anna. A séf és a táncosnő a Dancing with the Starsban ismerkedett meg egymással és hétről hétre egyre jobban izzott a levegő körülöttük

Mikes Anna és Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

Az éppen válófélben lévő séf nem sokat osztott meg a magánéletéről ebben az időszakban. Igyekezett a munkára és a műsorra koncentrálni, miközben minden a válásáról, Tóth Gabi nyilatkozatairól és az újdonsült szerelemről szólt körülötte. Múlt héten megelégelte a találgatások és egy közös fotóval tudatta, valóban egy párt alkotnak Annával. 

Exfelesége az nlc-nek nyilatkozott arról, örül, hogy a séf is megtalálta a boldogságot, mivel azt már régóta tudjuk, ő sem ejtett sok könnycseppet zátonyra futott házassága miatt. Gábor pedig most először megtörte a csendet és elárulta, miért tartották titokban eddig a kapcsolatukat. 

Vannak dolgok, amik prioritást élveznek mindkettőnk életében, és máson van most a fókusz. Én például nem szeretnék többet kifele élni, ahogy korábban. Van, amit szeretnék inkább magamnak megtartani és ezzel szerintem ő is így van” – magyarázta a séf a Tények Plusznak, majd hozzátette, azért nem beszéltek eddig a kapcsolatukról, mert még ismerkedési fázisban voltak. Ráadásul, elvált édesapaként nem szeretett volna semmit felvállalni addig, amíg nem biztosak az érzései. Fontos volt számára, hogy lánya, Hanni is megismerje a párját. 

A szerelmesek friss kapcsolatának nem csak a rajongók örülnek. A Tények Plusz megszólaltatta a DWTS többi szereplőjét is. 

Mindig kérdezősködtünk, hogy akkor most mi van, hogy van, Anna pedig nem mondott semmit. Mikor megláttam ezt a bizonyos Instagram-történetet, nagyon megörültem – fogalmazott Lissák Laura, majd Gelencsér Timi is örömét fejezte ki. – Minden évben összeboronálnak egy-egy párost a Dancing with the Starsban, de most tényleg igaz volt a pletyka. Nagyon-nagyon örülök nekik és a legjobbakat kívánom!”

Gábor a biztonság kedvéért hozzátette, a jövőben továbbra sem szeretne a médiában a párkapcsolatával haknizni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top