nlc.hu
Család

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata szintet lépett

Krausz Gábor megmutatta, hogyan tanítja főzni Mikes Annát

A Dancing with the Stars álompárjáról ilyen bensőséges videót még nem láthattunk.

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata hetekig lázban tartotta a közvéleményt. Bár a két híresség egy ideig nem beszélt a párkapcsolatáról, idővel megtört a jég, és a nyilvánosság előtt is vallottak a szerelmükről. Azóta is örömmel posztolnak egymásról, ám azt már korábban megfogadták, hogy nem fognak mindent kiteregetni a magánéletükről. A Dancing with the Stars álompárja most kivételt tett, így betekintést nyerhetünk a mindennapjaikba. 

„Folyamatos a nyüzsgés az életünkben. Szeretünk ugyanakkor egy kicsit lelassulni, elvonulni, közösen főzni, egymás társaságában lenni és koccintani egy üveg magyar borral. Figyelem! Szokatlanul romantikus képsorok következnek” – írta a poszthoz Krausz Gábor.

Mikes Anna, Krausz Gábor vezető

Mikes Anna és Krausz Gábor (Fotó: TV2)

Krausz Gábor elárulta, mikortól vonzódott Mikes Annához

„Ez nyilván nem a műsor után alakult ki, de nem akartuk, hogy ezért külön szimpátiapontokat gyűjtsünk be.  Azért nem vállaltuk föl, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy működik. Lehet egy szikra, ami fellángol, és ki tudja, meddig ég… Szerettem volna megvárni a műsor végét. Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban, ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan. Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni” – mesélte a séf a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet című műsorában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top