nlc.hu
Család

Így telt Krausz Gábor és Mikes Anna első közös Valentin-napja

Romantika a köbön: Krausz Gábor és Mikes Anna betekintést engedett az első közös Valentin-napjukba

Elképesztően meghitt módon ünnepelték meg a szerelmesek napját.

Hosszú heteken keresztül mentek a találgatások, hogy vajon Krausz Gábor egy párt alkot-e a Dancing with the Stars béli partnerével, Mikes Annával. Bár sokat kellett várnunk arra, hogy végre tisztázódjon, mi is folyik a két híresség között, mára már biztosan állíthatjuk – és ők maguk is felvállalták –, hogy egy párt alkotnak.

Krausz Gábor, Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna (Fotó: Trenka Attila)

A kezdetek

Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatának alakulását már az első perctől fogva végigkövethették a nézők a TV2 ikonikus műsorának adásaiban, ahol egymás partnerei voltak a táncparketten, végül pedig a győzelmet is sikerült megkaparintaniuk. Adásról-adásra egyre forróbb lett köztük a hangulat, a műsor befejeztével pedig szinte már látható volt köztük az a bizonyos szikra. Végül a Szépség és a Szörnyeteg egyik legendás idézetével tudatták a követőikkel, hogy eltalálta őket Cupido nyila. A Séfek Séfe zsűritagja úgy tűnik, megtalálta a boldogságot a táncosnő oldalán, amelyet a sztárséf Instagram-oldalán is gyakorta megerősít. Egy alkalommal például így nyilatkozott kapcsolatukról a közösségi oldalán:

„Folyamatos a nyüzsgés az életünkben. Szeretünk ugyanakkor egy kicsit lelassulni, elvonulni, közösen főzni, egymás társaságában lenni és koccintani egy üveg magyar borral.”

 

Romantikus képsorokon keresztül mutatják meg kapcsolatukat

Gábor egy újabb posztjában azt is elárulta, hogy már a Valentin-napot is együtt töltötte a szerelmével. A bejegyzésből kiderült, hogy nem valami exkluzív helyen ünnepelték a szerelmesek napját, hanem egy sokkal egyszerűbb és meghittebb módját választották a szerelmük megünneplésére. Gábor és Anna egy jó film, egy ínycsiklandó sajttál és egy kellemes üveg bor társaságában töltötték a napot, amelyet láthatólag mindketten nagyon élveztek, ugyanis fülig ért a mosolyuk.

„Első közös Valentin-nap. Ez így most jó. Mi ketten, egy jó film, egy finom sajttál, és egy jó üveg magyar bor” – árulta el a nagy nap részleteit a séf a követőinek. 

Gábor romantikus fotóját és vallomását ide kattintva nézheted meg! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top