nlc.hu
Sztárok

Mikes Anna így beszélt a kapcsolatáról Krausz Gáborral

Mikes Anna megszólalt a kapcsolatáról Krausz Gáborral

A táncos igazi közönségkedvenc lett a Dancing with the Stars című műsor által.

Hónapokig mindenki azon izgult, hogy Tóth Gabi exférje, Krausz Gábor és táncpartnere, Mikes Anna vajon egymásba szerettek-e a Dancing with the Stars forgatásán. A páros körül a levegő hétről hétre jobban izzott, végül be is bizonyosodott a dolog: tényleg vonzódnak egymáshoz. Anna most a TV2 kamerái előtt törte meg a csendet és elmondta, hogy igyekszik figyelmen kívül hagyni a róluk szóló sajtóhíreket, de tisztában vannak azzal, mennyien kíváncsiak a szerelümkre.

„A táncműsor után volt időm kikapcsolódni, de januárban visszatértem a mindennapi munkához. Néha nehéz szembenézni a félrevezető cikkekkel, de igyekszem ezeket figyelmen kívül hagyni” – fejtette ki Anna, majd így folytatta. „Nem akarunk túl sokat megosztani a kapcsolatunk részleteiről, de annyit elmondhatok, hogy egy tündérmesében érzem magam. A rajongók szeretete, amit kapunk, például amikor fényképet vagy autogramot kérnek, nagyon megható számunkra” – mondta a riportban a táncos, akinek párja hamarosan visszatér a képernyőre

Mikes Anna és Krausz Gábor

Mikes Anna és Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top