nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor új élete

Krausz Gábor úgy érzi, felszabadult: Teljesen új férfi vált belőle

A séf arról is beszélt, mit szól Hannaróza a tánctudásához.

Krausz Gábor szárnyal a Dancing with the Starsban, ahol már fricskázott is egyet. A séf rengeteget gyakorol táncpartnerével, Mikes Annával, akivel már össze is hozták a rajongók. Bár a séf korábban nem hitt magában, végül igent mondott a felkérésre, most pedig hétről hétre igyekszik bebizonyítani, hogy képes megtanulni a különböző tánclépéseket. A Borsnak elmondta, hogy úgy érzi, teljesen új ember vált belőle, amitől felszabadult a hétköznapokban. 

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

„Ez persze a produkciókon is látszik, el tudom magam engedni, felszabadultan táncolok. Olyannyira, hogy legutóbb, amikor visszanéztem a műsort, nem ismertem magamra: Ez a pasi én vagyok? Na ezt egy hónappal ezelőtt el sem hittem volna, hogy ekkorát képes vagyok változni. A másik célom pedig az volt, hogy a nézők egy másik oldalamat is megismerjék, ne csak azt, amit a Séfek Séfében látnak. Az egy szakmai műsor, ahol gyakran mufurc vagyok, ha nem úgy teljesítenek a versenyzőim. Pedig igenis van egy kedves, érzékeny oldalam, amit azonban eddig csak azok ismertek, akik közel állnak hozzám” – nyilatkozta a lapnak Tóth Gabi exe, aki szeretné, ha kislánya, Hannaróza büszke lenne rá. A sztár gyermeke minden adást megnéz, utána pedig beszámolót kér az édesapjától a műsor egyes jeleneteiről.

És hogy miből merít erőt?

A híresség korábban arra a kérdésre, hogy kiből, miből merít erőt, így válaszolt: „Elsősorban a kislányomból, aki egyre okosabb, és a vele töltött idő teljesen kikapcsol, feltölt, erőt ad. Meg persze a munka, az új kihívások is sokat segítenek. A következő időszak csak a munkáról fog szólni, arról, hogy minél inkább fejlődjek, építkezzek. Remélem, minden úgy alakul és olyan irányban, ahogy azt megálmodtam. Tele vagyok energiával, izgalommal, készülök az új feladatokra” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top