nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor fiatalon

Balhés múltjáról beszélt Krausz Gábor

Sokszor vágyott arra, hogy figyeljenek rá.

Krausz Gábor és a rajongók szerint hozzáillő táncpartnere, Mikes Anna bécsi keringőt is táncoltak a Dancing with the Stars hétvégi adásában. A tánc kapcsán Anna megkérdezte a séfet, hogy milyen élményei vannak például a szalagavatójáról, hiszen ott is a legtöbbször keringőznek az emberek. Mint kiderült, azokban az években Gábor nem igazán tartozott a jófiúk közé.

„Nem szívesen utazom vissza a szalagavatós időszakra, mert nem voltam egy jó gyerek. Abból az iskolából kirúgtak, ahol készültek a szalagavatóra, és az új iskolában meg már túl voltak rajta, úgyhogy megúsztam. Négy iskolába jártam középiskolába, mert rossz dolgokat csináltam, balhéztam, hogy figyelmet kapjak”magyarázta az édesapa. Bár a sajátjáról lemaradt, az adásban kicsit azt képzelte, hogy most a szalagavatóján van, méghozzá a középiskolai szerelmével, aki Mikes Anna. 

Nem akarja, hogy sajnálják

„Lehet, hogy gondolnak valamit a magánéletemről, és szolidaritásból szavaznak, de azt gondolom, adásról adásra egyre többen vannak, akik azért voksolnak ránk, mert pozitívan csalódnak bennem. Sok levelet kapok, amiben kifejtik, nem gondolták volna, hogy ilyen jó fej és ennyire érzelmes vagyok. Emellett azt gondolom, hogy a befektetett munka is megtérül, az emberek látják, mennyit dolgozom egy-egy produkció sikerességéért” – nyilatkozta nemrég Krausz Gábor. 

Krausz Gábor,

Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top