nlc.hu
Sztárok
Krausz Gábor és Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna elárulta, mit éreznek egymás iránt

A Dancing with the Stars versenyzői a Mokka műsorában osztottak meg részleteket.

Hetek óta lázban tartja az internetezőket és a rajongókat Krausz Gábor magánélete. Táncpartnerével, Mikes Annával hetek óta próbálják őket összeboronálni a kommentelők, mindenki azt találgatja, hogy vajon működik-e a kémia a séf és a táncos között. A ma reggeli Mokkában is téma volt a páros szombati közös produkciója, ami igencsak romantikusra sikerült. Bár sokan nem nézték ezt ki Gáborból, táncpartnere szerint az édesapában igenis megvan a gyengéd kisugárzás. 

„Azt mindig én mondom neki, hogy egyszerűen neki alapból olyan a kisugárzása, hogy bármit csinál, és mikor egy ilyen férfi kap egy ilyen lírai táncot, az meg olyan szexi szerintem” – mondta többek között Anna. A táncos sokat bókolt a partnerének, elmondta például azt is, hogy nagyon harmonikus kettőjük kapcsolata, ami valószínűleg átjön a nézőknek is. 

Az is kiderült, hogy a séf tartott A Szépség és a Szörnyeteg-es előadástól. 

„Amikor megtudtuk, hogy ezt a dalt kaptuk, és erre a dalra kell táncolnunk, egy picit rettegtem, hogy meg tudom-e csinálni, de iszonyatosan jó tanárom van, és úgy voltam vele, hogy ez is lehet férfias. Ez is valahol ott van bennem, melyet most megmutathattam” – nyilatkozta Gábor. A pár elárulta azt is, hogy nagyon élvezik a közös munkát, és nem csak a győzelem lebeg a szemük előtt.

„Valóban működik köztünk a kémia” – tette hozzá séf.

Krausz Gábor, Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna (Fotó: Trenka Attila)

Az internet népének az előadással kapcsolatban a legnagyobb kérdése viszont a mai napig a következő: volt-e csók a tánc végén, vagy sem? Hogy pontosan mekkora összhang van köztük, azt mások is látják, ők pedig adják is a lovat azok alá, akik drukkolnak nekik. Előfordult már korábban is, hogy félreérthetően válaszoltak a kérdésekre, néha elhangzik egy kedves bók is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top