nlc.hu
Sztárok
Krausz Gábor magánélete

Krausz Gábor vallomása: ezért szeretne bizonyítani Mikes Annának

A rajongók örülnének, ha a séf végre boldog lenne.

Kétségtelen, hogy Krausz Gábor az elmúlt hónapokban nagyon sok olyan dolgot győzött le magában, amitől világ életében rettegett. A válófélben lévő séf hétről hétre bizonyít a táncparktetten, a produkcióival pedig mindenkit lenyűgöz. A Glamour készített interjút Gáborral, melyben többek között arról is szó esett, hogy az elmúlt időszakban miért lett ennyire kelendő a nők körében. A válaszban feltűnt táncpartnere, Mikes Anna is. 

„Nem gondolkoztam rajta, ugyanakkor tök jó az egómnak, hogy sokan írnak. Eleinte magamnak szerettem volna bizonyítani, most már Annának, hogy amit elképzelt, azt ki tudja hozni belőlem. De nem foglalkozom ezzel sokat, inkább a feladatomra koncentrálok. Remélem, hogy még több adásban tudunk még táncolni, bizakodóak vagyunk” – nyilatkozta az édesapa, aki úgy érzi, hogy Mikes Annával a kémia mellett sok minden működik.

„Úgy nehéz lenne hosszú órákat egymás társaságában tölteni, ha nincs meg a közös hang. Anna is több mint egy tanár, mint ahogy a konyhában én sem csak séf vagyok, hanem pszichológus is” – tette hozzá a séf. Bár jólesik neki, Gábor azt is elmondta, hogy nem akarja, hogy sajnálják.

Krausz Gábor, Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna a Dancing with the Stars adásában (Fotó: Trenka Attila)

„Lehet, hogy gondolnak valamit a magánéletemről, és szolidaritásból szavaznak, de azt gondolom, adásról adásra egyre többen vannak, akik azért voksolnak ránk, mert pozitívan csalódnak bennem. Sok levelet kapok, amiben kifejtik, nem gondolták volna, hogy ilyen jó fej és ennyire érzelmes vagyok. Emellett azt gondolom, hogy a befektetett munka is megtérül, az emberek látják, mennyit dolgozom egy-egy produkció sikerességéért.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top