nlc.hu
Sztárok

Krausz Gábor mindennapjai

Így él a szakítás után Krausz Gábor: „A rokonok sokat segítenek a kislányom körül”

Mikes Anna is sokszor tartja benne a lelket.

Krausz Gábor és Tóth Gabi két hónapja jelentették be, hogy hat év után külön utakon folytatják. A hangos válásba minden IS belefért: kikövetés a közösségi médiából, Gabi az új párjával járt fellépni, majd Gábor úgy döntött, hogy magához veszi a kislányát. Később a séf az nlc-nek elmondta, hogy Hannarózának szeretne bizonyítani a műsorban. A gasztroszakember, aki egy ideje az egyedülálló apák táborát erősíti, már most úgy érzi magát, mintha megnyerte volna a Dancing with the Starst.

„A próbák és a munka után szaladtam hozzá, de sokat köszönhetek a családnak, a rokonoknak, ők nagyon sokat segítettek a kislányom körül – mesélte Gábor, aki túl a tűzkeresztségen, már a műsor győztesének tekinti magát, joggal. – Igen, én a győztese vagyok ennek a műsornak, és nyertem-e bármit is? Barátságot mindenképpen, és egy olyan sport iránti szenvedélyt, amiről nem gondoltam, hogy az életem része lesz, mert nagyon távol áll tőlem. Diszkóba jártam, csak nem táncoltam. Néztem, ahogy mások teszik” – mesélte a Story magazinnak Gábor, majd így folytatta.

„Nagyon visszahúzódó vagyok, én nem szeretek szerepelni. Szégyenlős vagyok, főleg emberek előtt, főleg élő adásban, viszont a másik oldalon meg, amit elvállalok, azt százszázalékosan meg akarom csinálni.”

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Story magazin)

További részletek a ma megjelenő Story magazinban!

Megy az üzengetés

Könnyeivel küszködve mesélt az elmúlt hónapok nehézségeiről és fájdalmáról a séf exe, Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! élő show-jában.

„Hú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek… Nagyon egyedül éreztem magam sokszor. És én azt gondolom, hogy bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat” – fakadt ki az énekesnő. Krausz Gábor pedig „fricskázott” a Dancing with The Stars szombati adásában. A rajongók szerint ezzel egymásnak üzenget az egykori álompár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top