nlc.hu
Sztárok
Dancing with the Stars

Krausz Gábor és Mikes Anna az érzéseikről beszéltek

Ők az idei Dancing with the Stars legnagyobb meglepetése.

Krausz Gábor és Mikes Anna sokak kedvencévé váltak, rengeteg szurkolójuk lett, sokáig is jutottak a versenyben. Bár mindenki azért drukkol, hogy a séf és táncpartnere a színpad mellett a mindennapokban is egy párt alkosson, egyelőre mindketten hallgatnak a témáról. Gábor az Instagram-oldalán most egy kérdezz-felelek videóval jelentkezett be, méghozzá Annával, akivel számos rajongói kérdést megválaszoltak. Szóba került például az is, hogy mit érzett az édesapa, amikor megtudta, hogy Annával fog táncolni a műsorban.

„Hát, be voltam egy kicsit majrézva, mert tudtam, hogy a legtöbb tapasztalattal rendelkező partnert kaptam. Valószínűleg nem véletlen, mert a legbotlábúbb táncost kapta ő. Be voltam majrézva, de nem volt idő ezen gondolkozni, mert tudtam, hogy a találkozásunk után két órával már indul a terror” – árulta el Gábor nevetve, Anna pedig ezt felelte. „Én azt láttam Gáboron, hogy összecsinálja magát, annyira izgul.” Az is kiderült, hogy reggel 9-től szoktak próbálni olyan délután egy óráig, emellett van egy esti edzésük is, ami olyan két órát vesz igénybe. 

Mikes Anna, Krausz Gábor

Mikes Anna és Krausz Gábor (Fotó: Trenka Attila)

A műsor előző adásában egyébként kiderült, hogy amikor Anna elárulta, a kedvenc tánca a bécsi keringő, Gábor azt mondta, nagyon szeretné odatenni magát, hogy imponáljon a partnerének.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top