nlc.hu
Sztárok

Nagy Viktória Zoé, Shane Tusup menyasszonya

Ő Nagy Viktória Zoé: így lett Európa-bajnok fitneszversenyzőből Shane Tusup menyasszonya

Hosszú utat járt be, míg megtalálta az igazit, akinek most a gyermekét hordja a szíve alatt.

Shane Tusup november elején hete jelentette be, hogy eljegyezte szerelmét, Nagy Viktória Zoét. Ugyan a szerelmesek csak idén júniusban tudatták a nagy közönséggel, hogy együtt vannak, a kapcsolatuk hónapokra húzódik vissza. 

Nagy Viktória Zoé és Shane Tusup

Fotó: Schumy Csaba

Eddig nem sok információt lehetett tudni az edző új kedveséről, ezért utána néztünk, milyen utat járt be Viki, míg megtalálta élete szerelmét.

A 27 éves Viktória idén először mérettette meg magát szépségversenyen, amikor ő is részt vett a Magyarok Világszépe versenyen, melyen kedvese csalódottan fogadta az eredményt, miszerint nem ő nyerte el a koronát. Múltjára viszont igazán büszke lehet. Tökéletes alakját a sportnak köszönheti, ugyanis 13-szoros Európa-bajnok fitneszversenyző. A versenyeken a bikinis felvonulás mellett egy látványos, különböző nehézségű elemeket tartalmazó gyakorlatot is be kell mutatnia. Viktória a sportolás mellett jelenleg a Magyar Testnevelési Egyetem edző szakos hallgatója, de leginkább a kamerák kereszttüzében érzi jól magát. Elvégezte a TV2 műsorvezető és szerkesztő-riporter képzését, és az az álma, hogy műsorvezetőként vagy hírolvasóként helyezkedjen el valamelyik csatornánál.

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé első közös fotója
Megnézem
Összes kép (5)

Az álmát most kicsit félre kell tenni, ugyanis kiderült, a jegyesek első közös gyermeküket várják. Mint mondták, nem tervezték ilyen hamar a családalapítást, de ennél boldogabban nem is lehetnének. „Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, de ha dönthetnék, ideálisabb lenne, ha fiú jönne először. Vinné tovább a családnevemet, és tudna majd vigyázni a kishúgára. Igazából épp együtt voltunk otthon, amikor megcsináltam a tesztet, de mindketten olyan emberek vagyunk, akiknek mindenről százszázalékos bizonyosság kell, úgyhogy még azon a héten elmentünk a nőgyógyászomhoz. Sosem láttam Shane-t sírni, de amikor kijöttünk a vizsgálóból, végiggördült egy könnycsepp az arcán. Ez persze rám úgy hatott, hogy még jobban elkezdtem zokogni” – nyilatkozta akkor a szerelmespár. 

A sztáredző és menyasszonya ma a Mokka vendégei voltak, ahol Viki elmondta, mindig is vágyott a családalapításra. 

Kezdetben én fiatalon szerettem volna anyuka lenni, utána teltek az évek, és nyilvánvalóan, ahogy az ember elképzeli, nem mindig úgy alakul. Én sosem voltam az a minden áron típus. Az első számú dolog az volt, hogy szerettem volna valaki olyat találni, akivel eltudom képzelni, hogy életem végéig vele maradok. Az első számú szempont az megvolt, mert megtaláltam ezt az embert. Utána mind a ketten tudtuk, hogy szeretnénk családot, így nem volt kérdés, hogy ez hogyan fog alakulni” – mesélte Viki. Kedvese hozzátette, számára mindegy, hogy első gyermeke kisfiú vagy kislány lesz, de ha őszinte akar lenni, akkor egy kisfiúnak talán jobban örülne. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top