nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup apa lesz

Babát vár Shane Tusup és menyasszonya

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé novemberben jegyezték el egymást.
Shane Tusup

Shane Tusup november elején büszkén osztotta meg a közösségi oldalán, hogy megkérte kedvese, Nagy Viktória Zoé kezét, aki igent mondott az edzőnek. A szerelmesek egy közös képpel tudatták a nagyvilággal, hogy hamarosan összekötik az életüket. A 35 éves Tusup 2022-ben tűnt fel először Viktória Instagramján. A közös munkából szerelem lett, a jelek szerint pedig hamarosan házasság.

A jegyespár most a Best magazinnak elárulta, hogy hamarosan szülők lesznek; az első gyermeküket várják – írja a 24.hu. “Számomra ő az igazi” – olvasható a csütörtökön megjelenő magazin címlapján. 

A közös fotó alatt ezt írta Tusup: „Két gyönyörű esti séta a Citadellán. Az egyik az első randi, a második pedig a lánykérés. Az együtt átélt utazások és tapasztalások után örömmel osztjuk meg; hatalmas boldogság, hogy megtaláltuk egymást, a lelki társunkat, akivel véglegesen összekötjük az életünket!”

Még közelebb engedték a nézőket a magánéletükhoz, amikor ma reggel a TV2 Mokkájában beszéltek arról, hogyan jutottak el az eljegyzésig. „Nagyon régóta ismerem Vikit, úgyhogy ez nem volt igazán kérdés, természetes módon adódott – mondta Tusup. – Már több mint egy éve együtt vagyunk, és annyira jól passzolunk egymással, a reflektorfény nélkül is nagyon jól tudunk nőni a kapcsolatban, úgyhogy magától értetődő volt.” Tusup elmondása szerint nem is maga az eljegyzés volt számukra a kérdés, hanem az, hogy milyen módon tehetik olyan széppé és különlegessé, hogy örökre emlékezetes maradjon a lánykérés.

„Az első randink a Citadellán volt. Elmentünk sétálni, utána pedig vacsorázni” –  mondta Viktória a Mokkában. – Most azt mondta nekem, azon a napon, hogy egy ginkóstolóra kell mennünk a Citadellára. Közben öt perccel előtte hívta az üzleti partnere, hogy ezt lemondták. És nem is értettem, hogy miért nem ideges. Üzletről van szó, ilyenkor már ideges szokott lenni. De nem baj, felmegyünk, sétálunk. Mondtam, meglepően nyugodt, de oké, sétáljunk. Elkezdtünk sétálni, naplemente volt, és valahogy feljöttek ezek, hogy nyilván az első randi is itt volt, és hogy mennyi mindent éltünk át együtt.

Szó szerint nem tudnám visszamondani, mert elkezdett folyni a könnyem, attól, hogy ilyen szépeket mondott. És akkor hirtelen csak láttam, hogy letérdel, és annyit tudtam kérdezni, hogy »Tényleg?«

Tusup egyébként bonyolultabb lánykérésben gondolkodott az elején: hőlégballonon akarta megkérni kedvese kezét, mert az első randijukat is egy hőlégballonra tervezte, ám mindkét alkalommal ezt rajta kívülálló okok miatt lemondták. Ezen a ponton az édesanyja szólt rá Tusupra, hogy ne gondolkodjon annyit, hiszen jól ismeri Viktóriát, nem extra mutatványra van szüksége, csak egy romantikus lánykérésre. A látszat szerint ennél jobban nem is sikerülhetett volna az eljegyzés, ahogy Tusup fogalmazott: „Meseszerű eljegyzésünk volt.” Arra a kérdésre, hogy mikor lesz a házasság, azt válaszolta a pár, hogy ez még képlékeny, de egy éven belül szeretnék megtartani a lagzit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top