nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup és menyasszonya nem terveztek még babát

Shane Tusup a babavárásról: „Nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk”

Madarat lehetne fogatni a boldogságtól az ifjú jegyespárral.

Shane Tusup alig pár hete jelentette be, hogy eljegyezte szerelmét, Nagy Viktória Zoét. Ugyan a szerelmesek csak idén júniusban tudatták a nagy közönséggel, hogy együtt vannak, a kapcsolatuk hónapokra húzódik vissza. 

Nagy Zoé Viktória és Shane Tusup

Fotó: Instagram

Az úszóedző és Viki a közös munka során ismerkedtek meg, ugyanis Shane készítette fel a lányt az IFBB világbajnokságra, majd mint mondja, az első pillanatban beleszeretett, de akart egy kis időt hagyni az ismerkedésre. Végül nem kellett kétszer kérnie a Vikit, amikor az első randevúra invitálta. Pár hete még arról nyilatkoztak a szerelmesek, nem siettetik a családalapítás témáját. „Lépésről lépésre haladunk, nem siettetünk semmit. Nincs rajtunk nyomás a gyerekvállalás miatt, hiszen egy életre tervezünk. Élvezzük az együtt töltött időt, és ahogy hozza a sors, úgy lesz gyermekünk” – mondta november 8-án Shane. Úgy tűnik, a sors úgy akarta, hiszen most a Best címlapján kürtölték világgá az örömüket, miszerint már most az első közös gyermeküket várják. 

„Nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk Vikivel, az az, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, de ha dönthetnék, ideálisabb lenne, ha fiú jönne először. Vinné tovább a családnevemet, és tudna majd vigyázni a kishúgára – mondta a lapnak boldogan a sztáredző, akit a babavárás kapcsán látott először sírni a menyasszonya. – Igazából épp együtt voltunk otthon, amikor megcsináltam a tesztet, de mindketten olyan emberek vagyunk, akiknek mindenről százszázalékos bizonyosság kell, úgyhogy még azon a héten elmentünk a nőgyógyászomhoz. Sosem láttam Shane-t sírni, de amikor kijöttünk a vizsgálóból, végiggördült egy könnycsepp az arcán. Ez persze rám úgy hatott, hogy még jobban elkezdtem zokogni.”

Shane azt is elárulta, természetesen már most azon gondolkodik, ha a gyermeke nyitott lesz a sportra, akkor ő biztosan olimpikont fog belőle nevelni. 

Best címlap

Best magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top