nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup az eljegyzésről, családalapításról

Megszólaltak a gyerekvállalásról Shane Tusupék – kiderült, mikor jöhet a baba

Mint arról beszámoltunk, Shane Tusup a napokban megkérte a szerelme, Nagy Viktória Zoé kezét, aki boldogan mondott igent a sztáredzőnek. A lánykérést követően az első napirendi pont az esküvő és annak részletei, amiről – nem meglepő módon – hasonlóan gondolkodnak, és inkább az érzelmekre helyezik a hangsúlyt, mintsem a nagy felhajtásra. Minderről a hot! magazinnak adott közös interjúban beszéltek, amit a Bors szemlézett.

Shane Tusup

Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé – Forrás:  TV2 / Mokka – videó

„Én elvégeztem a meló rám eső részét, innentől Vikin áll az esküvő” – mondta nevetve a sztáredző, hozzátéve: mindketten egykék, így a szüleiknek különösen jólesett, hogy az egy szem gyermekük megházasodik. Kedvese szerint, ha Shane-en múlna, már holnap házasodnának, mivel neki mindegy, hogy nagy vagy kicsi, itthon vagy külföldön. „A lényeg, hogy az a mi napunk legyen, és valóra váljon a kislánykori álmom” – árulta el Nagy Viktória Zoé.

Arra a kérdésre, hogy itthon tervezik-e az életüket vagy inkább kiköltöznének az USA-ba, és ott alapítanának családot, Tusup a következőket nyilatkozta: „Az életünk itt zajlik, és imádom Magyarországot, a sportot, az üzleti életet. Magyarországon tervezünk megöregedni, és mindig is itt lesz az otthonunk.”

A gyermekvállalással kapcsolatban is folyamatosan bombázzák a szerelmespárt, ők azonban még szeretnék élvezni az együtt töltött időt. „Lépésről lépésre haladunk, nem siettetünk semmit. Nincs rajtunk nyomás a gyerekvállalás miatt, hiszen egy életre tervezünk. Élvezzük az együtt töltött időt, és ahogy hozza a sors, úgy lesz gyermekünk” – vallotta be Tusup.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top