nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup barátnői

Velük randizott Shane Tusup az elmúlt 10 évben

Shane Tusup ma már igazi alapdarabja a magyar celebvilágnak – megvan, kik voltak eddig a barátnői?

Tavaly szeptember óta Shane Tusup már nem csak tiszteletbeli magyar: ma már kettős állampolgárként él Magyarországon és erősíti a hazai celebvilágot. „Nagyon megszerettem ezt az országot, az eddigi 10 évben csodálatos helyeket fedeztem fel Budapesten. Imádok vidékre is utazni” – mesélt a hivatalos eskütétel után az edző arról, miért szeretett volna papíron is a magyarokhoz tartozni. Shane, mint tudjuk, edzőként érkezett Magyarországra, és kezdetben elsősorban arról ismertük őt, hogy a szélsebesen úszó Hosszú Katinkát biztatja torkaszakadtából a medence mellől. A páros számtalan versenyt nyert meg közös munkájuk során, Shane-t több ízben is megválasztották az év edzőjének. Katinka után számos fiatal úszó edzését is elvállalta, de több más sportágban is kipróbálta magát – mind sportoló, mind tréner.

Ugyanakkor mostanra már nem(csak) ezért tartjuk számon Shane-t, hiszen oszlopos tagjává vált a magyar celebéletnek is. Ezt pedig nem kis részben a mozgalmas(nak tűnő) szerelmi életével érte el. Mert hiszed vagy sem, amilyen sokan érdeklődnek az amerikai celebedző magánélete iránt, olyan kevés barátnője volt az elmúlt 10 évben. Nézd csak!

Hosszú Katinka

Shane és Katinka a londoni olimpia után kezdtek el együtt dolgozni, hamarosan pedig már az edzések mellett az esküvőt tervezgették. A pár 2013-ban házasodott össze, de a közös munkát még a boldogító igen után sem hagyták abba. Akkor ezt nyilatkozta erről Tusup: „Katinka életem szerelme. A legjobb barátom. Ő a mindenem. Örülök, hogy részese lehetek ennek az utazásnak. Négy éve azt mondtam neki, hogy ha kell, a továbbiakban is én leszek az edzője, és segítek neki a programjában… de ha csak arra van szüksége, hogy valaki kikapcsolódjon vele, akkor az leszek én. Ha úgy döntene, hogy másik edzővel folytatja, abban is támogatom.”

Hosszú Katinka és Shane Tusup

Fotó: Fotocentral/Dömötör Csaba

A boldogság azonban nem tartott sokáig. Katinka és Shane válását 2019 februárjában mondták ki, a szakítás idején pedig úgy tűnt: az edző többé nem tér vissza Magyarországra. Shane azonban beleszeretett az országba, így itt maradt. Az összetört szívét azonban Amerikában ragasztotta újra össze.

Courtney Brewer

Nem sokat kellett várni arra, hogy Katinka után Tusupra újra rátaláljon a boldogság. Egy Courtney Brewer nevű amerikai lánnyal jött össze 2019 novemberében, míg az Egyesült Államokban nyalogatta a válás utáni sebeit. „Egy közös barátunk bortúrájára volt meghívónk, de nem akartam menni”mesélte az edző, hogyan ismerte meg Courtney-t. Szerencsére mégis elment, ami a legjobb döntésnek bizonyult, mert mint ahogy azt Shane egy másik interjúban mondta: Courtney azonnal elvarázsolta őt. „Abban a másodpercben, ahogy megláttam, meg akartam ismerni.”

Miután Instagram-hivatalossá tette magát a pár, hamarosan visszaköltöztek együtt Budapestre – sajnos pont időben ahhoz, hogy az egész világ karantén alá kerüljön. Végül nem a koronavírus miatti bezárás vetett véget a kétéves kapcsolatuknak, hanem szimplán csak „válaszúthoz értek”. Ezért 2021 augusztusában úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

Szabó Zsófi

Mielőtt még bejelentette volna a Courtney-val való szakítását, Shane már gyakori vendég volt Szabó Zsófi kommentszekciójában. Sőt, egy, a Zsófi-Shane pároshoz közelálló barát a Borsnak akkor azt nyilatkozta: Tusup a színész-műsorvezető iránti vonzódása miatt mentek szét Courtney-val. „A nyáron már nyilvánvaló volt, hogy több lesz köztük, mint egy egyéjszakás kaland. Ők egymásba szerettek, visszavonhatatlanul” – mondta az informátor. Zsófi és Shane mindent elsöprő szerelme olyan intenzív volt, amilyen rövid. Közös tetkót csináltattak, az edző néhány hónap után eljegyezte a szerelmét, majd fél év után már jött is a szakításuk híre.

Nagy Viktória Zoé

Idén áprilisban robbant a hír, hogy Shane akkor már több mint fél éve újra boldog párkapcsolatban él. Azóta kiderült, hogy a tréner ismét munka közben ismerte meg a szerelmét: új barátnője Nagy Viktória Zoé fitneszmodell, akinek korábban segítette az IFBB világbajnokságra való felkészülését. Az edzés közös pont az életükben, hiszen így jöttek össze, de a konditermen túl is minden percüket együtt töltik. „Mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam”mesélte Tusup.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top