nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup mesélt szerelméről

Shane Tusup: Abban a másodpercben, ahogy megláttam, meg akartam ismerni

Shane Tusup elárulta, hogyan szeretett bele párjába, Courtney Brewerbe, aki Olaszország után Magyarországra is követte az úszóedzőt.

Shane Tusup és párja, Courtney Brewer jó ideje Magyarországon él, mivel az úszóedzőt ide köti a munkája. Együtt töltötték a karantént, nyáron pedig sokat kirándultak, és egy nyuszipárt is örökbfogadtak. A szerelmespár tavaly ismerkedett meg, Shane novemberben mutatta meg először új szerelmét, akivel látványosan boldog.

Mint kiderült, egy bortúrán ismerkedtek meg az Egyesült Államokban. Courtney az elején visszafogottabb volt, de a fiatal nő rögtön elrabolta az úszóedző szívét.

 „Abban a másodpercben, ahogy megláttam, meg akartam ismerni” – mesélte a Blikknek Shane Tusup, akinél szerelem volt első látásra, amikor először meglátta párját. 

shane_tusup_courtney_brewer

Shane Tusup és Courtney Brewer mindent megoszt egymással (Fotó: Instagram)

Courtney nagyon jól érzi magát Budapesten, ha idejük engedi, felfedezik a várost Shane-nel. Ugyan hiányzik neki az amerikai családja, de szeret megismerni más kultúrákat, és kicsit tanulja már a magyar nyelvet is.

A tradicionális magyar ételekért viszont egyikük sem rajong, mivel vegán életmódot folytatnak, így nem esznek húst és semmilyen állati eredetű dolgot.

További érdekes cikkek Shane Tusupról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top