nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup az olimpiáról

Shane Tusup szerint 2021-ben sem lesz olimpia

Shane Tusup nem túl derűlátó.

Idén elmarad a tokiói olimpia, ami nagyon sok sportolót rosszul érintett. Természetesen a legtöbben egyetértettek a döntéssel, hiszen egy világjárvány idején nem túl szerencsés megtartani egy ekkora rendezvényt. Nem csak a sportolókat, de a szervezőket is szíven ütötte a dolog, hiszen mindent át kell ütemezni jövőre, ami valljuk be, nem tűnik túl könnyűnek. Sokan, többek között Shane Tusup is úgy véli, hogy jövőre sem fogják tudni megtartani a világversenyt.

,,Látva, hogy mi zajlik most a világban, személy szerint úgy gondolom, hogy a 2021-es olimpia sem kerül megrendezésre. A legtöbbünk világa a feje tetejére állt, sok ember élete megváltozott. De tartozunk magunknak annyival, hogy felkelünk minden reggel és értelmet keresünk az életünknek. Még ha apró lépésekben is, de a fejlődés útján elindulunk. Nagyon könnyű azt mondani, hogy jelen körülmények között nem tehetünk semmit. De ehelyett magunknak kellene feltenni a kérdést: mi van, ha mégis? Mi van, ha saját magunkat kell fejleszteni? Ki tudja, hol lennénk, ha minden alkalommal ahelyett, hogy azt mondanánk magunknak, nem tudjuk megcsinálni, azt mondanánk, hogy sikerülhet?” – írja a közösségi oldalán Shane Tusup.

Ez a sportolók véleménye az elmaradt olimpiáról:

shane tusup

Shane Tusup (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top