Sztárok

Hosszú Katinkát nem érdekli, hogy Shane Tusup golfozó lesz

Tusup szerdán jelentette be, hogy karrierváltásra készül.

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy hosszas hallgatás után meglepő bejelentést tett Hosszú Katinka egykori edzője és férje, Shane Tusup. Az egykori tréner egy levelet posztolt közösségi oldalain. Ebben azt állt, hogy a karrierváltás mellett döntött:

Eldöntöttem, hogy kitűzök egy örült, szinte lehetetlen célt: profi golfozóként leszek világbajnok

– írta, majd elismerte, hogy csak tavaly augusztusban fogott először golfütőt az életében, de mindig is akkor volt a legboldogabb, amikor egy őrült, szinte elérhetetlen célért küzdött.

A Bors megkereste Hosszú Katinka sajtófőnökét az ügyben. Kiss Kinga közölte, hogy Hosszú Katinka egyáltalán nem foglalkozik Shane levelével, illetve karrierjével. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő jelenleg is versenyekre készül.

Katinka édesapja, Hosszú István is elmondta a véleményét. Szerinte a golf egyszerű sportnak tűnik, de egyáltalán nem az:

Nem tudom megmondani, mekkora kitartás lesz Shane-ben, de előfordulhat, hogy dühbe gurul, ha nem megy bele a labda a lyukba

– mondta a lapnak.

Címkép: Kovács Anikó/MTI

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top