nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup szakított

Szakított Shane Tusup és szerelme – Courtney-vel két évig voltak együtt

Szomorú posztban közölte a hírt követőivel Shane Tusup.

„Az élet kiszámíthatatlan. Néha véletlenszerűen összehoz emberekkel, máskor pedig válaszút elé állít. Az életben meg kell becsülnünk azokat az embereket, akik hatással voltak ránk és az életünkre. Elértünk egy válaszúthoz, de mindkettőnk esetében úgy az igazságos, hogy támogatjuk egymást abban, hogy felfedezzük és megéljük egyéni utainkat. Kétségtelenül azt kívánom, hogy sikeres és boldog legyél. Szeretném látni, hogy hatással vagy a világra, ahogy ezt mindig is szeretted volna” – írta Shane Tusup közösségi oldalán, ezzel tudva követőivel, hogy sajnos zátonyra futott a kapcsolata.

Hosszú Katinka volt férje és edzője két éve tért vissza Magyarországra és azóta nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt. Shane Tusup nem is olyan rég, júniusban a Fókusznak kivételt tett és egy interjúban nemcsak a tanítványairól, hanem a párjáról is mesélt. Akkor azt mondta, Courtney Brewerrel  édesanyja unszolására egy borkóstolón ismerkedett meg Amerikában a válását követő hazaköltözése után, aztán már együtt jöttek vissza Magyarországra.

Shane Tusup barátnője, Courtney

Shane Tusup még ezt a közös képet posztolta augusztus elején Courtney-vel

Sokaknak azonban gyanús lett a kapcsolat állása az utóbbi időben, mivel Tusup például Szabó Zsófival is flörtölt Instagramon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top