nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup flörtje Szabó Zsófival

Shane Tusup nyilvánosan flörtölt Szabó Zsófival

Az Instagramon flörtölt Szabó Zsófival Shane Tusup, aki közös futásra hívta a műsorvezetőt.
Szabó Zsófi

Hetek óta megy a találgatás, hogy mi lehet Szabó Zsófi és Fluor Tomi között, most pedig egy újabb celeb kezdte nyilvánosan csapni a szelet a csinos műsorvezetőnek.

Szabó Zsófi az utóbbi időben nagyon ráállt a futásra, aminek köszönhetően nemcsak visszanyerte szülés előtti alakját, hanem olyan tempóban fut, ami előtt le a kalappal. Most is egy futós posztot tett ki az Instagramra, amelyben büszkén mutatja, hogy 1 óra 45 percen belül futott le 20 kilométert, ami lenyűgöző teljesítmény.

A bejegyzéshez hozzászólt Shane Tusup is, aki ezt írta:

Oké, most komolyan?!?!? Wow! Le vagyok nyűgözve! De ha továbbra is így haladsz, még az első 1000 kilométeren sem fogom tudni tartani veled a lépést…

A kommentet Szabó Zsófi sem hagyta szó nélkül, és azt válaszolta Hosszú Katinka exének, hogy „talán el kellene kezdened futni”.

Tusup erre azt írta, hogy csak akkor hajlandó vállalni a közös futást, ha ad egy kis előnyt neki Szabó Zsófi. „Ülj le, tedd fel a lábad, igyál egy csésze kávét, olvasd el az újságot és pihenj egy kicsit, mielőtt utánam futsz!” – utalt arra az edző, hogy esélye sem lenne Zsófi ellen, aki végül azzal nyugtázta a beszélgetést, hogy megegyeztek a feltételekben.

(Kiemelt kép: Instagram/Szabó Zsófi)

Szabó Zsófi az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top