nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi a futásról

Szabó Zsófi: „Utoljára 18 évesen voltam ilyen formában”

Tavaly májusban kezdte az életmódváltást a 32 éves műsorvezető.

Élete formájában van Szabó Zsófi, még ha közben jó értelemben vett „futóbolond” is lett. Kisfia, Mendel nemrég múlt 3 éves, és Zsófi nagyrészt a futásnak köszönhetően nem egyszerűen visszanyerte szülés előtti alakját, de lassan már azon is gondolkodhat, hogy félmaratoni világcsúcsot dönt meg – derült ki a Fókusz riportjából.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi bombaformában (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Én nagyon rá tudok függni dolgokra. Vagy nagyon csinálok valamit, vagy nagyon nem. Én így vagyok a diétázással, a sportolással, a bulikkal, a barátokkal, a szerelemmel. (…) Nekem a futás most egy olyan fokú szabadságot ad, amit másban nem találok meg. (…) Kicsit figyelmeztetnem kell rá magam néha, hogy ne nézzem az órát, ne akarjak magammal versenyezni újra és újra” – vallotta be az RTL Klub műsorvezetője, akinek januártól az egyik legjobb futóedző egyengeti az útját.

„Utoljára 18 évesen voltam ilyen formában. (…) Sokan írják, hogy ’már nem eszem!’, ’hova fogyózol?’. Hát, nem fogyózom, futok. Nagyon érdekli az embereket, hogy tudok ilyen tempót futni, hogy tudok így kinézni” – árulta el a válófélben lévő Szabó Zsófi, aki ismét szívesen modellkedne és a színészethez is szeretne visszatérni.

„Szerintem egy ember élete soha nem lehet teljesen kerek. (…) Próbálom az életemből a legjobbat kihozni. Próbálok mindig jobb ember lenni, erre mindig próbálok törekedni, hogy még toleránsabb legyek, még türelmesebb, még elfogadóbb, hiszen én is ezt várom el másoktól” – mondta el.

Olvass még Szabó Zsófiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top