nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi szuperül fest

Szabó Zsófi fantasztikusan fest, futással hozta magát formába

Szabó Zsófi régóta tartja az alakját, na de most tényleg fantasztikusan néz ki!

Szabó Zsófi már évek óta elégedett a külsejével,  talán már nem is emlékszik rá sok ember, amikor súlyproblémáiról mesélt. A várandóssága alatt ugyan felszedett pár kilót, ám kitartó munkával, diétával és edzéssel hamar ledolgozta a felesleget. A műsorvezető a férjével jár el futni, és nagyon látványos a változás.

„Az ember mindig kifogásokat keres, a sok munkára fogja, a gyereknevelésre, én sem voltam ezzel másként, de most elhatároztam, hogy visszatérek a régi önmagamhoz, akinek a sport fontos szerepet játszik az életében” – árulta el korábban Zsófi, aki sokáig a lovaglással tartotta karban a testét, viszont már a futás szerelmese. Zsófi rövid idő alatt viszonylag sok kilótól szabadult meg, ez pedig látszik is az új fotóin.

Ez egy két éve készült fotó:

szabó zsófi 2018 új

Szabó Zsófi két évvel ezelőtt (Fotó: RTL Klub)

Ez pedig nemrégiben készült:

Utóbbi képnek az üzenete is fontos, hiszen többen azzal vádolták, hogy sok az utómunka a fotóin, amitől vékonyabbnak látszik. „A legutóbbi fotózásról amikor posztoltam, többen azt írták, hogy retusáltam a képet. Lehet, hogy a póz miatt soványabbnak látszottam, de retusálni, lefaragni soha nem szoktam magamból. Hálás vagyok, amiért egészséges lehetek, büszke arra, hogy kitartó voltam és bizakodó, hogy a jövőben nem lesznek egészségügyi gondjaim” – írta Szabó Zsófi.

Tippek az egészséges, tartós fogyáshoz:

Kezdj el egészségesen enni!

Figyelj az adagokra!

Egyél lassan, rágj alaposan!

Azonosítsd a túlevésre hajlamosító helyzeteket!

Fogyassz elegendő fehérjét!

Étkezz rendszeresen, válassz alacsony kalóriatartalmú nasikat!

Tűzz ki elérhető célokat, és törekedj a reális testkép kialakítására!

Eddz annyit, ami nem terheli meg a szervezetedet!

Ők is nagyon lefogytak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top