nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi fogyott

Így tartja magát formában Szabó Zsófi

A műsorvezető férjével együtt vágott bele a rendszeres testmozgásba.

Együtt kezdett fogyókúrába Szabó Zsófi és férje, Zsolt. A műsorvezető fia születése előtt is rendszeresen futott, de sajnos a jó szokása abbamaradt. Nemrég azonban úgy döntött, hogy férjével újra mozogni fog.

„Az ember mindig kifogásokat keres, a sok munkára fogja, a gyereknevelésre, én sem voltam ezzel másként, de most elhatároztam, hogy visszatérek a régi önmagamhoz, akinek a sport fontos szerepet játszik az életébe” – mondta Szabó Zsófi a Blikknek. Az RTL Klub Reggeli és a Toplista műsorvezetője elárulta, hogy egy kis noszogatás is kellett ahhoz, hogy újra belevágjon a testmozgásba. Édesanyja, Pálma nemcsak a sportolásban támogatja lányát, hanem az unokára vigyáz, amíg Zsófi és Zsolt távol van.

Míg a műsorvezető inkább futni szeret, addig férje lovagolni jár. A rendszeres mozgás meghozta a várt hatását, mindkettejüknek sikerült leadnia néhány kilót. „Nagyon büszke vagyok magunkra, hiszen lassan négy hete kezdtük el a diétát, a férjem is már hét kilót fogyott” – jegyezte meg Zsófi, aki három kilótól szabadult meg. A testmozgás mellett természetesen a táplálkozásra is odafigyelnek, próbálják visszaszorítani a szénhidrátfogyasztást, és tudatosabban étkeznek.

Olvass még többet Szabó Zsófiról az nlc.hu-n:

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top