Sztárok

Szabó Zsófi: „A férjemnek, Zsoltinak nagyon hálás vagyok”

Rengeteget változott Szabó Zsófi az elmúlt években, ez mostanra már igazán látványos. A műsorvezető először mesélt arról, minek köszönhető az átalakulás.

Amikor Szabó Zsófi a férjéről mesél, önkéntelenül is mosolyog. Hat évvel ezelőtt ismerkedtek meg, és pontosan 300 nappal az első randevú után Kis Zsolt megkérte a műsorvezető kezét, majd néhány évvel később mesés körülmények között összeházasodtak

Szabó Zsófi legnépszerűbb Instagram-posztjaiban a férje, Kis Zsolt és a kisfia, Mendel szerepeltek (Fotó: Instagram/Szabó Zsófi)

Idén már a negyedik házassági évfordulójukat ünneplik majd, és kisfiuk születése óta is ügyeltek arra, hogy ne csak apa és anya legyenek, hanem megmaradjanak a romantikus programok is. Mendel decemberben volt kétéves, és úgy tűnik, a szülők valamit nagyon jól csinálnak, mert a kettőjük szerelme csak erősödött. Szabó Zsófi a megújult Story magazin videójában mesélt arról, mennyire hálás a férjének, amiért megváltoztatta őt.

„A férjemnek, Zsoltinak nagyon hálás vagyok, mert úgy érzem, pozitív irányba változtatott meg engem.”

Ez persze nem egyik napról a másikra történt, és a műsorvezető már magán is látja a változást, amire büszke.

„Nagyon hirtelen csattanó ember voltam” – ismerte el a Story magazin forgatásán, amit itt vissza lehet nézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top