nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi az édesapjáról

Szabó Zsófi az édesapjáról: Istenített, én pedig visszaéltem ezzel

Szabó Zsófi a mai napig hiányolja édesapját – többek között erről is beszélt a Világtalálkozó című műsorban.

Szabó Zsófi nagyon szoros kapcsolatot ápolt az édesapjával, Szabó Gyulával. Nagyon megviselte őt az apja halála, hónapokra teljesen kifordult magából, amit utólag vallott be. A műsorvezető ezúttal Kadarkai Endre rádióműsorában beszélt a gyerekkoráról, a családjáról, és még arról is említést tett, hogy miért nem tevékenykedik az utóbbi időben színésznőként.

„Több darabra is hívtak, olyanra is, ahol a kacér szöszit kellett játszani, ez se fér bele mostanában, meg olyan is, ami rengeteg próbát igényel. (…) A párkapcsolatomba nem fér ez bele. Én egy olyan férfi oldalán vagyok feleség, aki elmondja, hogy nem szeretne filmen, avagy olyan darabban látni, olyan szerepben, ami neki túlzó lenne” – részletezte a műsorban Szabó Zsófi. Elmondta, hiányzik neki a forgatás, a színpadi lét, az emberek figyelme a nézőtérről, ám most nem fér bele az életébe, hogy mindennap dolgozzon, de erre nem tekint negatívan. 

Arról is beszélt, milyen volt a gyerekkora, és miben hibázott annak idején az édesapja. Szabó Gyula már idősebb volt, amikor megszületett Zsófi, és mindig is a kislányaként kezelte, még felnőtt korában is. „Futottam valamelyik nap egy hosszabbat, és olyankor mindig jár az agyam… Apukám egy hibát követett el velem kapcsolatban. Egyszer megütött, mert hallotta, hogy feleseltem a nagymamámmal, ezután egy nagy taslival találkoztunk a sarkon, a folyosón. Én pedig kislányként elvetettem magam és letört a fogam. Most ne gondoljatok arra, hogy agyonvert az apukám… Ő annyira megijedt, hogy megfogadta, többé nem fog megverni, megpofozni, bántani. Én még rá is játszottam, hogy ne bántson. Szerintem nem kellett volna, hogy megígérje. Nem a pofon volt a nagy hibája, hanem az, hogy megígérte, hogy többet nem bánt. Onnantól kezdve, hogy egyszer volt ez a baleset, én őt hülyére vettem egy csomószor, kijátszottam, visszaéltem azzal, hogy úgy sincs következménye. (…) Én apukámnak a királylány voltam. Bárhol vendégeskedett, mindig rólam beszélt. Istenített, amit tudtam, és visszaéltem vele” – árulta el Szabó Zsófi.

szabó zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: RTL Klub)

Sztárok gyerekkora:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top