nlc.hu
Sztárok

Megvédi magát Szabó Zsófi

Szabó Zsófi nem hagyja magát: „Nem kötelességem tűrni”

Nem magyarázkodni akar Szabó Zsófi, egyszerűen csak úgy érzi, ideje, hogy valahogy véget vessen az alaptalan rágalmazásoknak.

Szabó Zsófi ismert emberként megszokta, hogy olyan emberek mondanak róla véleményt, akik csak a tévében látják, vagy a közösségi oldalakon mutatott képek alapján tudnak valamit az életéről. A műsorvezető jól viseli a kritikákat is, amiből az elmúlt időszakban bőven kijutott neki. Zsófit a válása miatt gyűlölködő megjegyzésekkel árasztották el, ami előtt értetlenül állt, de nem magyarázkodott, viszont amikor a gyerekével való kapcsolatát kérdőjelezték meg ismeretlenek, akkor úgy érezte, meg kell húznia a határt. 

Szabó Zsófi a tengerparton nyaral (Fotó: Instagram)

Szabó Zsófi a tengerparton nyaral (Fotó: Instagram)

Az Reggeli műsorvezetője jelenleg Horvátországban nyaral, és onnan osztott meg közös képet a kisfiával, igaz, Mendell arca nem látszik a fotón, és a következő szöveget írta hozzá, amit az engedélyével közlünk:

Szabó Zsófi saját döntése, hogy nem szerepelteti a kisfiát, Mendellt

Szabó Zsófi saját döntése, hogy nem szerepelteti a kisfiát, Mendellt

„Ami pedig az Instán túl van! 
Több mint egy éve már, hogy nem posztolok a kisfiamról. Nem mondom, hogy soha, de nagyon, nagyon ritkán. Nem azért, mert nem egészséges, gyönyörű, okos és mert nincsenek csodálatos gondolatai, amiket ne osztanék meg Veletek, és nem azért, mert nem Ő a legnagyobb büszkeség az életemben, (csakúgy, mint a legtöbb szülőnek) hanem azért, mert időről időre bebizonyosodik, hogy ez így vagy rendjén és kész. Ez az én értékrendem, az én döntésem. Megvan rá az okom, amiért és akiktől védem őt. A károgó nagymamáknak, akiknél rosszindulatúbbat nem hordott hátán az Insta, pedig üzenem: mióta anya vagyok, egy éjszakát leszámítva amikor kórházban voltam, mindig a kisfiammal alszom. MINDEN ÉJJEL. Nem magyarázkodás. Nem tartozom senkinek vele. De hangot kell adnom annak a bántalmazásnak, amiben nap mint nap részesítenek. Nem kötelességem eltűrni. Anya vagyok. Hiszem, hogy jó anya. Remélem, ez így is marad és a kisfiam majd büszke lesz rám!”

Zsófi kiállt magáért, és ezt sokan becsülik, és rengetegen támogatták  is, mégis akadtak olyanok, akik személyes támadásnak vették a bejegyzést. Szerencsére belőlük van kevesebb, és itt olvashatod, hogyan biztatják a műsorvezetőt.

Sztárok, akik kiállnak magukért: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top