nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup a párjáról

Ritka pillanat: barátnőjéről vallott a kamerák előtt Shane Tusup

Párja biztos hátteret biztosít a háromszoros olimpiai bajnok edző munkájához.

Hosszú Katinka volt férje és edzője két éve tért vissza Magyarországra és azóta nem nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt. Shane Tusup a Fókusznak adott interjúban nemcsak a tanítványairól, hanem a párjáról is mesélt.

Shane Tusup

Shane Tusup nagyon hálás a párjának, hogy követte őt Magyarországra – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

Több mint 1 éve új szerelme van: Courtney Brewer. Vele – édesanyja unszolására – egy borkóstolón ismerkedett meg Amerikában a válását követő hazaköltözése után, aztán már együtt jöttek vissza Magyarországra.

Már jó ideje együtt vagyunk, és idővel egyre jobb lesz a kapcsolatunk. Erősebbek lettünk, és az, hogy ő meghozta azt az áldozatot, hogy ideköltözött Magyarországra, azt szavakban ki sem tudom fejezni, mennyit jelent nekem. Egy őrült élmény volt az elmúlt másfél év, sem ő, sem én nem láthatta a családját a vírus miatt. Nem tudom, hogy a sok nehézséget hogyan kezeltem volna nélküle” – vallotta be a 33 éves erőnléti edző.

Tusup reméli, hogy néhány hét múlva ő is elutazhat Tokióba, ha tanítványa, Holoda Péter gyorsúszó is szeretné hogy ott legyen mellette. „Drukkolok neki, és ha szükség van rám, akkor én is kimegyek Tokióba. Ez lenne a 3. olimpiám, ráadásul a kedvesem szülei japán származásúak, szóval őket is meg tudnám látogatni” – mondta.

Olvass még Shane Tusupról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top