nlc.hu
Sztárok

Shane Tusup szurkolókkal szólalkozott össze egy focimeccsen

Shane Tusup durva szóváltásba keveredett egy focimeccsen, majdnem nekiment a szurkolóknak

Hosszú Katinka volt férje az ellenfél szurkolóival balhézott össze, az esetről videó is készült.

Szócsatába keveredett a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának vasárnapi, 33. fordulójában Shane Tusup, vendégként játszó III. kerületi TVE életvezetési tanácsadója, erőnléti edzője, illetve a házigazda Komárom drukkerei, miután lefújták a meccset. Egy, az interneten fellelhető videó szerint Hosszú Katinka balhésnak tartott volt férje annyira kikelt magából, hogy le kellett fogni, nehogy nekimenjen az őt sértegető szurkolóknak.

„Nem történt semmi olyasmi, ami egy feszült, négy piros lappal járó meccsen ne fordulhatna elő. A hazaiak kissé feszültebbek voltak a kelleténél, mert úgy érezték, hogy a játékvezető döntései őket sújtották, Shane-nek is kiabáltak valamit magyarul, ő pedig visszaszólt, de ez egy focimeccsen benne van a pakliban” – nyilatkozta a Borsnak Szabó Bence, az III. kerületi TVE ügyvezetője.

Shane Tusup

Shane Tusup az olasz Ilaria Cusinato edzője figyeli a női 400 méteres vegyesúszás döntőjét a budapesti úszó világkupán a Duna Arénában 2019. október 5-én (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

Hírek Shane Tusupról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top