nlc.hu
TV-sztárok
Hivatalosan is magyar lett Shane Tusup

Shane Tusup megkapta a magyar állampolgárságot

Letette az esküt a sztáredző.

Hivatalosan is magyar lett Shane Tusup, megkapta a magyar állampolgárságot – számolt be a Tények Plusz, amelynek kamerái a hivatalos eskütételen is jelen voltak. Ráadásul a TV2 történetében először adott exkluzív interjút a csatornának a sztáredző.

Shane Tusup

Magyar lett Shane Tusup – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Tusup – akinek az édesanyja is eljött Amerikából, hogy személyesen lehessen jelen az eskütételen – kedden meghatódva vette át a magyar személyi igazolványát. 

„Nagyon megszerettem ezt az országot, az eddigi 10 évben csodálatos helyeket fedeztem fel Budapesten. Imádok vidékre is utazni” – vallotta be a tréner, akit a magyar barátai is elkísértek a hivatalos esküre, majd sorra gratuláltak neki. „Az a fajta vagyok, aki a legtöbbet szeretné kihozni magából. Nagyon büszke vagyok arra, amit eddig elértem, és aminek része voltam. Most egyelőre magamra koncentrálok” – jelentette ki a sportember, akinek számos terve és ötlete van a jövőre nézve, ezeket pedig már mind kettős állampolgárként fogja megvalósítani.

„A férjem és én nagyon büszkék vagyunk Shane-re. Nagyon régóta tervezte ezt és sokat dolgozott érte. Imád itt lenni, Magyarországon. Nagyon izgalmas lesz, mert mindig el kell jönnünk meglátogatni” – mondta Shane édesanyja, Cheryl Ann Tusup.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top