Sztárok

Így ismerte meg új párját Shane Tusup

A főleg az olimpiai bajnok Hosszú Katinka volt férjeként és edzőjeként ismert Shane Tusup az Instagram-oldalán mutatta meg új szerelmét a világnak.

A Hosszú Katinkától januárban elvált Shane Tusup visszaköltözött hazájába, az Egyesült Államokba, ahol a véletlennek, illetve az édesanyjának köszönhetően ismerte meg új szerelmét, Courtney Brewert – írja a Blikk

„Egy közös barátunk bortúrájára volt meghívónk, de nem akartam menni” – emlékezett vissza az edző, hozzátéve, hogy végül úgy döntött, eleget tesz a kérésnek, csak édesanyja ne próbálja meg más lányokkal összehozni.

Shane Tusup még Hosszú Katinka edzőjeként (Fotó: Europress)

Az ismerkedés nem is volt zökkenőmentes, Brewer ugyanis elárulta, hogy csak a későbbi randevúk során kedvelte meg Tusupot, akivel ma már egy motivációs weboldalt építenek, de dolgozik a férfi YouTube-csatornájának tartalmain is. Az edző eleinte csak titokzatos posztokban utalgatott rá, hogy találkozgat valakivel. 

Shane Tusup sokáig óvta a nyilvánosságtól barátnőjét, most azonban már mindketten úgy érzik, eljött az idő, hogy az egész világ szemtanúja lehessen a szerelmüknek. 

Eközben Hosszú Katinka is jól érzi magát, aki a Blikk szerint fülig szerelmes új párjába, az egykori úszó Gelencsér Mátéba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top