Sztárok

Íme, ő Hosszú Katinka új szerelme

Kiderült, ki az a férfi, aki mellett Hosszú Katinka újra boldognak látszik.

Nemrég mi is megírtuk, hogy új szerelmével Barcelonában járt Hosszú Katinka. Csak épp azt nem lehetett tudni, kiről is van szó, mert Dudás Dániel úszóval, akivel Hosszú Shane Tusuptól való válását követően egy rövid időre összemelegedett, ekkor már nem voltak együtt.

A Bors információi szerint Hosszú Katinka új barátja éppen Dudás edzőjének, Gelencsér Andrásnak a fia. Gelencsér Máté az utóbbi években modellként dolgozott, videóklipben is szerepelt. Vele fényképezték le Hosszút Barcelonában. „Hogy Katka mikor és hogyan melegedett össze Mátéval, azt nem tudom. De az biztos, hogy a rendkívül jóképű srác teljesen levette a lábáról. Nagyon szerelmes, és ez minden pillanatában érződik” – nyilatkozta a lapnak valaki, aki állítólag ismeri őket.

Hosszú Katinka. Forrás: Iron Lady / Instagram

A pár a Mare Nostrum versenysorozat harmadik állomása miatt utazott a katalán városba. A viadal szombati nyitónapján Hosszú két aranyat nyert, 400 méter vegyesen a világ idei legjobb eredményével (4:32.52 perc) győzött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top