nlc.hu
Sztárok

Felszabadult a szakítás óta Szabó Zsófi

Szabó Zsófi egy ideje már érezte, hogy bajok vannak a párkapcsolatában

Barátai szerint megkönnyebbült a szakítás után a műsorvezető.

Sugárzóan és kifejezetten jókedvűen tűnt fel a képernyőn Szabó Zsófi a hétfői Reggeliben. Úgy tűnt, kifejezetten jól érzi magát. Mint a Blikk megtudta, a barátok szerint mindez annak az egyértelmű jele, hogy bármennyire is szerette a műsorvezető Shane Tusupot, felszabadult a vele való szakítás után.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi egyből szakított Tusuppal, amikor szembesült az amerikai edző valódi énjével (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„A szakítás után már látja a hibáit, tudja, ez volt a jó döntés. Ez a szerelem nagyon intenzív volt, szenvedélyes, és minden gyorsan történt” – mesélte a bulvárlapnak egy közeli ismerős, aki szerint ugyan Zsófi néha érezte, hogy túl gyorsan peregnek az események, ám hagyta magát elvarázsolni. Elmondása szerint a műsorvezető valahol mélyen a szívében már érezte, hogy valami nem stimmel. „Legbelül már látta a jeleit annak, hogy talán mégsem az amerikai férfi a megfelelő ember a számára” – magyarázta az ismerőse.

Olvass még Szabó Zsófiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top