nlc.hu
TV-sztárok

Ilyen Szabó Zsófi kapcsolata az édesanyjával

Sokat vitázott Szabó Zsófi és az édesanyja a színésznő házassága idején

Csak az elmúlt egy évben rendeződött a viszonyuk.

Közös interjút adott Szabó Zsófi és édesanyja, Szabó Pálma a BEST magazinnak. Elárulták, úgy érzik: az idő múlásával egyre jobb és bensőségesebb a kapcsolatuk, de ettől még nem tagadják: ma is van, hogy összekapnak. Olyan viszont nem történhet, ami miatt elengednék egymás kezét.

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi a Hotel Margaret című sorozatban (Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub)

„Nem egy felületes lány. Komoly és nagyon vág az esze, amellett hogy nagyon szép is. Minden helyzetben feltalálja magát és 150 százalékosan teljesít. (…) Esze ágában nem volt soha bébiszittert fogadni, és kiadni a kezei közül a kisfiát. Teljesen alárendelte magát az anyaságnak” – mondta el a lányáról Szabó Pálma.

Kapcsolatukról a következőket árulta el Szabó Zsófi: „Nélküle nem így alakult volna a karrierem, a magánéletem. De szerintem nincs olyan kapcsolat, amiben ne lennének súrlódások, főleg, ha két erős személyiségről van szó. Nekünk is volt ilyen időszakunk a házasságom alatt… Ám az elmúlt egy évben minden rendeződött közöttünk, és szorosabban vagyunk, mint valaha. (…) Nagyon rögös a mi anya-lánya utunk”. 

Az interjú során Szabó Zsófi új párkapcsolata is szóba került. Édesanyja a következő vallotta be Shane Tusupról: „Szeretem ezt a fiút, mert nagyon szereti a lányomat. Azt látom, hogy Zsófit tisztelik, megbecsülik, és egy anyának ennél nincs nagyobb öröm. Shane mindennap kimutatja, mit érez iránta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin

Olvass még Szabó Zsófiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top