nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata

Shane Tusup: ,,Zsófi életem szerelme”

Szabó Zsófi és Shane Tusup megtörték a csendet, és a Best magazin legfrissebb számában mesélnek szerelmükről.

Szabó Zsófi és Shane Tusup először mesélnek kapcsolatukról. Shane határozottsága és kitartása kellett ahhoz, hogy az a kezdeti szimpátia tovább fejlődjön. Zsófi ugyanis a zátonyra futott házassága után egyáltalán nem akart még férfiakkal ismerkedni.

„Nem tudtam, és nem is akartam még nyitni egy új kapcsolatra. Shane viszont nem adta fel, hogy közel kerüljön hozzám. A kitartása pedig levett a lábamról. Nagyon jól udvarolt, hihetetlen romantikus alkat… Nagyon nehéz és zavaró, hogy mindenhova fotósok követnek. Ezért döntöttünk úgy, hogy kiállunk, megmutatjuk magunkat, és most először beszélünk a szerelmünkről. Annak reményében, hogy ezután hétköznapibb párként élhetünk. Elmehetünk úgy együtt bevásárolni, hogy nem villannak a vakuk” – mondta Szabó Zsófi.

Shane Tusup állítása szerint már az első személyes találkozásnál beleszeretett Zsófiba, rabul ejtette a személyisége. Ekkor még együtt volt korábbi barátnőjével, akivel ezért le is zárta a kapcsolatát. ,,Ő életem szerelme, amit már akkor is éreztem, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát. Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint embert, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek” – mesélte mosolyogva Shane. 

Zsófi nagyon boldog, erről hosszan áradozott. „Mindketten túl vagyunk egy-egy házasságon. Sérültünk, amit kifelé nem mutattunk. A hasonló múltunk, a hasonló ambícióink pedig, úgy érezzük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok” – mondta.

A teljes interjút a Best magazin csütörtöki számában olvashatjátok.

Szabó Zsófi Shane-nel való kapcsolatáról vallott

Szabó Zsófi és Shane Tusup először mesél kapcsolatukról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top