nlc.hu
Sztárok

Magyar sztárok közös tetoválásai

Nem csak Krausz Gábor bajlódott egyedi tetoválásával a szakítás után

Egy kérdésünk van csupán: miért?

Azt gondolnánk, leginkább a tinédzserek szoktak olyan meggondolatlan döntéseket hozni, hogy életük szerelmének a nevét, rosszabb esetben arcképét magukra tetováltatják. Sajnos az igazság nem ez, ugyanis sokszor a felnőttek is beleesnek a hibába, hogy a válás és szakítás után exük nyomait mélyen a bőrükben viselik. Ez most különösen foglalkoztatja az internetezőket, mert Krausz Gábor nem csak exfelesége, Tóth Gabi nevét vagy monogramját varratta magára, hanem egy egész arcképet a vállára. Adódik a kérdés, mit tud tenni a séf? Esetleg egy új tetoválással elfedni a régit vagy lézeres tetoválás eltávolítással örökre megszabadulni tőle? 

Krausz Gábor

Krausz Gábor (Fotó: Fülöp Dániel)

Szerencsénkre, a sztárvilágban korábban is felmerültek ezek a kérdések. Mutatjuk, ők mit kezdtek a közös tetoválásokkal. 

Szabó Zsófi és Shane Tusup a kapcsolatuk hajnalán készítették el közös tetoválásukat, az egymásba fonódó gemkapcsokat. Habár egy időben azt hitték a rajongók, az úszóedző megvált a közös emléktől, azóta a fotóikon jól látható, végül egyikük sem tűntette el. 

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti szintén egy aprócska közös szimbólumot készítettek. Mindkettőjük csuklóján egy aprócska kör látható. Az üzletember azóta kiegészítette tetoválást, az egykori szépségkirálynő meghagyta. Bár másik csuklójára azóta már odavarratta jelenlegi férje, Varga Márk nevét. 

Szabó András Csuti
Megnézem
Összes kép (3)

 

A Miss World Hungary 2008 győztese, Freire Szilvi szintén magára tetováltatta egykori szerelme, Sebestyén nevét, ráadásul a derekára. Miután a szépségkirálynő és párja kapcsolata véget ért, Szilvi új párra lelt, akit Szabolcsnak hívtak. Így adódott az ötlet, csak egy kis pillangóval elfedte exe nevének a közepét, így az jött ki, hogy Szabi + én.

Észrevettem, hogy a Sebestyén eleje Szabira, míg vége énre hasonlít, közéjük pedig egyik kedvenc állatomat, egy lepkét képzeltem. Szerintem gyönyörű lett az eredmény

 – nyilatkozta akkor a szépségkirálynő, majd hozzátette, kedvese nagyon örült a gesztusnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top