nlc.hu
Trend

Krausz Gábor a tetoválásairól

Krausz Gábor elárulta, mihez kezd a Tóth Gabit ábrázoló tetoválásával

Elhatározta, mostantól megfontoltabban választ tetoválásokat.

Amióta Krausz Gábor és Tóth Gabi bejelentették a válásukat, a sok egyéb izgató kérdés, miszerint “mi okozta a válást?“, “volt-e félrelépés?“, “ki kivel vigasztalódik,” felvetődött egy másik is: Mi lesz Krausz Tóth Gabit ábrázoló tetoválásával?

Krausz Gábor

Fotó: Trenka Attila

Az énekesnő négy évvel ezelőtt osztotta meg közösségi oldalain, hogy a séf a jobb vállára tetováltatta, amitől ő teljesen elalélt és nem győzte nyilvánosan hangsúlyozni, mennyire szereti a kedvesét, mindennel együtt.

Szomorú, hogy azóta bevallotta, sosem működött a kapcsolatuk… Krausz sokáig hallgatott a témában és magáról a válásról sem akart beszélni, ám jobban kinyílt a világ számára, amióta Mikes Annával nem csak megnyerték a Dancing with the Stars műsorát, hanem egymásba is szerettek. 

Krausz a Meglepetés magazinnak bevallotta, fogalma sincsen, hány tetoválása is van pontosan, de valamiképpen szeretné emlékezetessé tenni a DWTS-ben való szereplését.

Mostantól átgondoltabban tetováltatok, mert van olyan személyes szöveg és non-figuratív ábra a testemen, amit már nem érzek magaménak, ezeket majd átalakíttatom. Tervbe van véve egy újabb tetkó, ami a Dancingre utalna” – fogalmazott a séf, amit a Blikk szemlézett. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top