nlc.hu
Sztárok

Mi lesz Krausz Gábor tetkójával?

Ez lehet a sorsa Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásának

Megszólalt a tetoválóművész.

Jókora Tóth Gabi-portré díszíti Krausz Gábor karját, és a szakításuk hírén sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon ezek után mi lesz a sorsa a tetoválásnak. Száz százalékosan ugyan nem lehet eltüntetni egy tetoválást, de vannak lehetőségek arra, ha valaki megszabadulna egy régi tetkótól. 

Krausz Gábor

Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetkója – Forrás: RTL /Reggeli – videó

 „Ha rajtam múlna, biztos, hogy első körben elkezdenék azon gondolkodni, hogy mindenképpen levetessem” – fogalmazott Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásáról Weide Ancsa tetováló- és festőművész a Reggeliben. Ezt lézerrel lehet levetetni, vagy pedig takarással el lehet tüntetni. „Megnéztem a mintát: sötét, tehát ezt eltakarni sokkal nagyobb és sötétebb mintával lehet. Lehet rá mintát tenni, de akkor is mindenképpen azt javasolnám, hogy pár alkalommal előtte menjen el lézerre” – nyilatkozta az ominózus tetkóról.

A tetoválóművésznek bár a lézeres eljárásokban nincs tapasztalata, takart már el korábbi, akár rosszul sikerült tetoválásokat vagy sebeket, hegeket. „Nem csináltam lézerezést. Amint én tudok: százszázalékosan nem tünteti el, és szerintem nem lehet utána egy olyan tiszta dolgot rátenni, mint például egy másik portrét”.

Weide Ancsa arról is beszélt, hogy ő igyekszik lebeszélni a hozzá forduló szerelmeseket a „csöpögős” közös tetoválásról, például lakatokról és kulcsokról, és valami olyat javasolni helyette, ami egy szakítás esetén kevésbé kellemetlen. „Megvan annak is a módja, hogy összetartozásodat másképpen fejezd ki. Legyen az esetleg egy kedvenc fa, egy kedvenc film, egy pillanat az életükből, egy közös emlék, tehát nem kell, hogy feltétlenül a szerelmet, a csöpögést ábrázolja a tetoválás” – magyarázta. “A szerelem az embert nagyon el tudja vinni, és olyankor van az, hogy az ember nem olyan döntéseket hoz. Ezért próbálunk segíteni” – indokolta, hozzátéve: 99 százalékban hallgatnak rá a vendégek, ő pedig segít nekik egy olyan közös tetkót megálmodni, amit egy szakítás esetén, később is fel tudnak vállalni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top