Sztárok

A királynő táncolni fog a világdöntőn

Freire Szilvi, a Miss World Hungary a jövő hétvégén Dél-Afrikába utazik, hogy szépségét összemérje a világ szépeivel.

Jóllehet a döntőre csak december 13-án kerül sor, de az egy  hónapos felkészítőtábor alatt több kisebb verseny is lesz a világ 117 szépsége között. – A négy kisebb versenyt különböző napokon tartják, és aki ezeket megnyeri, automatikusan bekerül a legjobb tizenöt lány közé – árulta el Freire Szilvi.

Az is kiderült, hogy Szilvi a döntőre egy Palya Bea-dalt visz, és táncolni fog. A királynő korábban ritmikus sportgimnasztikázott, mozdulatait a Szombat esti láz koreográfusa finomítja majd: – Szilvinek mindenképpen az előnyös oldalát szeretném megmutatni. A hosszú végtagjait, a lágy, nőies, nagyon finom mozdulatait – mondta Papp Tímea.

Szilvi jövő szombaton utazik. Most már a fogszabályzóját is levették, úgyhogy bátran mosolyoghat. A világverseny döntőjén Náray Tamás kreációjában szerepel majd. A divattervező bemutatóján már a színpadi mozgást is gyakorolhatta benne, így Magyarország szépe Johannesburgban magabiztosan léphet a világ elé.

Forrás: RTL Klub/Reflektor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top