nlc.hu
Aktuális

Szabó András Csuti nyilatkozott Kulcsár Edináról

Szabó András Csuti nyilatkozott Kulcsár Edináról: “Felmerült bennem, ismerem-e a feleségemet?”

Kemény mondatokat fogalmazott meg a Fókuszban.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina múlt héten híresztelte el, hogy a házasságuk zátonyra futott.  A modell, influenszer ezt egy új kedvesével közös fotóval is tudatta.

Csuti fotója alatti kommentek

(Fotó: Sajtóklub)

Az ügyről Csuti először Palik Lászlónak nyilatkozott. „Az ünnepi időszak volt, amikor ez a döntés született. (…) Nagyon sok dolog van, amin lehetett volna változtatni, de sajnos olyanok is történtek, amiken már nem lehet. Elképesztően fáj. Nem is vagyok benne biztos, hogy erre van megfelelő szó. Biztos vannak ennél sokkal fájóbb dolgok egy ember életében, de én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő, gyomorkitépő dolgot nem éreztem” – panaszolta el Csuti Palik László kamerája előtt.

Most pedig a Fókusznak nyilatkozott, és elég kemény mondatok hangzottak el, többek között a már említett, új párral közös fotóval kapcsolatban. „Nekem a szövegkörnyezet, de nem csak nekem, hanem hét és félmillió embernek volt az, amire nem is tudom, milyen szavakat használjak. Elképesztő mód hiányzott belőle az empátia. Elképesztő mód hiányzott belőle a tisztelet.” – mondta Csuti. 

A volt férj azt is elmondta, hogy ő soha nem tett volna olyat a modellel, amit ő tett vele és hogy„észre kellett volna vennie, hogy mennyire mélyen van, hogy nagyon sok egyéb dologtól is, de nagyon szenved és nem találja a helyét.” Csuti azt is elmondta, felmerült benne, ismerte -e a feleségét valaha igazán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top