nlc.hu
Sztárok

csuti kulcsár edina válása

„Elképesztően fáj” – Csuti videóban panaszkodik válásáról

Csuti eddig nem igazán beszélt válásáról, most Palik Lacinak mondott el ezt-azt.
Szabó András Csuti

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina múlt héten híresztelte el, hogy a házasságuk zátonyra futott. A bulvármédia azóta is fenn tartja a témát, jellemzően Kulcsár Edina szemszögéből tálalt információkkal.

Most Csuti is előállt a saját változatával,

Palik Lászlónak mesélte el, mi vezetett idáig. „Az ünnepi időszak volt, amikor ez a döntés született. (…) Nagyon sok dolog van, amin lehetett volna változtatni, de sajnos olyanok is történtek, amiken már nem lehet. Elképesztően fáj. Nem is vagyok benne biztos, hogy erre van megfelelő szó. Biztos vannak ennél sokkal fájóbb dolgok egy ember életében, de én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő, gyomorkitépő dolgot nem éreztem” – panaszolta el Csuti Palik László kamerája előtt.

 

„Büszke vagyok magamra, hogy ebből felálltam.

Eddig nem volt ilyen tapasztalásom. Ráadásul nem is nagyon tudtam beszélni erről senkinek, ugyanis védeni szerettem volna, és szeretném is a volt feleségemet. Ezért inkább saját magamban tettem fel a kérdéseket, és próbáltam őket megválaszolni úgy, hogy egyébként még mi ketten sem ültünk le az Edinával átbeszélni a dolgot. Olyan két hétben voltam, hogy ilyen két hét nincs…” –folytatta Csuti, aki ezek szerint két hét alatt túltette magát házassága összeomlásán. Vagy legalább is azt mondja…

Szappanopera influencer módra:

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top